WESS 2021 – O J.WALKER ΜΕ ΒΕΤΑ!

Ο Jonny Walker θα αγωνιστεί στο νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro FIM WEESS και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SuperEnduro με τη δική του ομάδα πάνω στο δίχρονο Beta RR 300 με υποστήριξη από την Beta Factory Racing.

«Είναι πραγματικά συναρπαστικό για μένα να ξεκινώ αυτή τη νέα περιπέτεια», λέει ο Walker. «Βλέποντας την επιτυχία που είχε η Beta στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro με τα χρόνια, η απόφασή μου ήταν εύκολη. Το να είμαι σε θέση να συνεχίσω με τους υπάρχοντες πιστούς χορηγούς μου είναι καταπληκτικό και τους συγχαίρω για το όραμα και την κατεύθυνση τους. Ανυπομονώ πραγματικά να συνεργαστώ με νέες μάρκες και να τις βοηθήσω να αναπτυχθούν. “

Ως νικητής πολλαπλών αγώνων Romaniacs και Erzbergrodeo (μεταξύ άλλων εκδηλώσεων) και διεκδικητής για το νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro FIM(WESS), η κίνηση του Walker με τις μοτοσικλέτες του Ιταλού κατασκευαστή να οραματίζονται επιτυχίες ξανά στους αγώνες hard enduro. Η συμφωνία αποτέλεσε γεγονός από την στιγμή που ο Walker και η KTM, διάλεξαν ξεχωριστούς δρόμους προς το τέλος του 2020.

Η μετακίνηση του Jonny από εργοστασιακός αναβάτης στην δημιουργία της δικής του ομάδας είναι ένα μεγάλο βήμα, έχει αγωνιστεί μόνο με KTM στο enduro, αλλά δεν θα είναι χωρίς επίσημη υποστήριξη από την Beta Factory Racing. Ο Fabrizio Dini, Διευθυντής της Factory Beta, λέει ότι είναι χαρούμενος που καλωσορίζει το Walker στην εταιρεία, «Η Beta είναι πολύ χαρούμενη που υποστηρίζει τον Jonny, είναι σίγουρα πολύ επαγγελματίας και αναβάτης παγκόσμιας κλάσης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί του, καθώς γνωρίζουμε ότι είναι σοβαρός και επαγγελματίας στην δουλεία του, και για τα υπέροχα αποτελέσματα που σίγουρα θα ακολουθήσουν».

Οι υπάρχοντες μεγάλοι χορηγοί του Walker που βοηθούν τον Βρετανό αναβάτη να δημιουργήσει τη δική του ομάδα περιλαμβάνει τους, Red Bull, GoPro, POD και Leatt, με τον διευθυντή αθλητών Dave King της Leatt, να εξηγεί ότι ο Jonny διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη προϊόντων του κατασκευαστή ενδυμάτων: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Jonny είναι ένα πραγματικό μέλος της οικογένειας Leatt και είναι ευχάριστο να εργαζόμαστε μαζί. Τα αποτελέσματα και η προσωπικότητά του μιλούν από μόνα τους, αλλά η δοκιμές και η ανάπτυξη των προϊόντων μας βοήθησαν επίσης να ανεβάσουμε τη μάρκα μας στο επόμενο επίπεδο. Όταν ο Jonny μας είπε για τα σχέδιά του να διευθύνει την δική του ομάδα για τον επόμενο χρόνο, δεν σκεφτήκαμε δύο φορές και συνεχίζουμε να τον υποστηρίζουμε. Η Leatt είναι ενθουσιασμένη που βλέπει τον Jonny να επιστρέφει στην διεκδίκηση της νίκης και ελπίζουμε να συνεργαστούμε μαζί του για πολλά ακόμη χρόνια. “

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...