MXGP 2021 – H ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ BETA

Η Betamotor επισημοποιεί την είσοδό της στη σκηνή του motocross και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP 2021 με την ομάδα SDM CORSE. Μετά την κατάκτηση παγκόσμιων πρωταθλημάτων σε Enduro και Trial το 2020, η Beta συγκέντρωσε μια σειρά παγκόσμιων τίτλων τα τελευταία χρόνια, και επεκτείνει την δέσμευσή της στον κόσμο του Offroad. 

Ο οίκος Florentine είναι πλέον ηγέτης στον κλάδο, με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ενθουσιωδών φίλων με το DNA της μάρκας. Το ντεμπούτο της στο Motocross σηματοδοτεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην ιστορία της εταιρείας. Στοχεύοντας όπως πάντα τα υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού, εισέρχεται στο κορυφαίο παγκόσμιο πρωτάθλημα, MXGP.

Την πρόκληση ανέλαβε η ομάδα SDM Corse, με μεγάλη εμπειρία στο διεθνή Motocross και με πολλές συμμετοχές στο MXGP. Η ομάδα BETA-SDM CORSE MX θα αποτελείται από τον έμπειρο Βέλγο αναβάτη JEREMY VAN HOREBEEK και τον νεαρό Γάλλο JIMMY CLOCHET. Και οι δύο αναβάτες ανέλαβαν την νέα πρόκληση μαζί με τον Διευθυντή της ομάδας SDM, Daniele Marchese, και είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τα χρώματα της εταιρείας της Τοσκάνης σε αυτό το νέο συναρπαστικό μονοπάτι.

Ραντεβού στις 21 Φεβρουαρίου για το ντεμπούτο της ομάδας BETA-SDM CORSE MX TEAM στη Riola Sardo, στον πρώτο γύρο του Internazionali d’Italia 2021!

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...