MIA MOTOCROSS ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ RALLY DAKAR!

Κάποτε υπήρχε ένας έφηβος με το όνομα Walter Roelants. Ο Walter ήταν πολύ τρελός με τις μοτοσυκλέτες. Λοιπόν, ήταν γενικά πολύ τρελός αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορούσε να οδηγήσει καλά μια μοτοσυκλέτα, οπότε μετά από μερικές δυσάρεστες πτώσεις, ο νεαρός Walter αποφάσισε να ζήσει με την ζωγραφική. Τίποτα και ποτέ δεν ήταν κάτι τρελό για τον Walter.

Ευτυχώς ο μεγαλύτερος γιος του Walters, Joël, ήταν πολύ πιο ταλαντούχος από τον πατέρα του και έγινε ένας πολύ καλός αναβάτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross, αλλά το 2014 τον χτύπησε η ατυχία, όταν ο Joël αναγκάστηκε να συνεχίσει την ζωή του σε αναπηρική καρέκλα μετά από ένα ατύχημα σε αγώνα. Κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης του, ο Joël βρήκε πολλή υποστήριξη στο ίδρυμα “To Walk Again”. Ο πατέρας Walter θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει κάτι ως αντάλλαγμα για όλη τη σωματική και ψυχική υποστήριξη που είχε λάβει ο γιος του από το “To Walk Again”. Του ήρθε μια λαμπρή ιδέα, να ξεκινήσει έναν έρανο, συμμετέχοντας στο εξαντλητικό Rally Dakar, χωρίς καμία εμπειρία Rally στο παρελθόν.

Πράγματι, ο νεαρός Walter έχει τώρα την ηλικία των 60 ετών, αλλά προφανώς εξακολουθεί να είναι τόσο τρελός όσο ποτέ. Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, σήμερα το απόγευμα, ο Walter «Wakke» Roelants πραγματοποίησε το αδύνατο, τερματίζοντας το Rally με μόνο κίνητρο την επιθυμία του να ανταποδώσει στο ίδρυμα που σημαίνει τόσο πολλά για τον γιο του. Τεράστιος σεβασμός στον Walter…αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα!

4037 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
SBS ΣΙΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ SCOOTER

Η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στα συστήματα φρένων μοτοσυκλέτας SBS, κατασκευάζει τακάκια και σιαγώνες αποκλειστικά στη...