Η ΥΑΜΑΗΑ ΚΑΙ Η FANTIC ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ MOTORI MINARELLI

Η Fantic Motor και η Yamaha Motor Europe ανακοινώνουν το κλείσιμο της συμφωνίας σχετικά με την απόφαση ενίσχυσης της στρατηγικής τους συνεργασίας, με βάση την εξαγορά από την Fantic Motor, του 100% των μετοχών της Motori Minarelli.

Από την ημερομηνία ανακοίνωσης της προβλεπόμενης απόφασης, ολοκληρώθηκαν θετικά οι διαβουλεύσεις με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εργασίας της Yamaha Motor Europe και οι πληροφορίες του Τοπικού Συμβουλίου Εργασίας της Motori Minarelli. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν με θετικό πνεύμα από όλα τα μέρη, όλοι γνωρίζοντας τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από αυτήν τη συνεργασία για το μέλλον των δραστηριοτήτων της Motori Minarelli και του «Made in Italy».

Η επιχείρηση πρόκειται να δώσει μια ενίσχυση της υπάρχουσας συνέργειας Yamaha Motor Europe και Fantic Motor για να προωθήσει την συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών στο επόμενο επίπεδο, στους τομείς της μοτοσυκλέτας και της ηλεκτρικής μετακίνησης.

“Η ενίσχυση της συνεργασίας με τη Yamaha Motor Europe και η εξαγορά της Motori Minarelli αντιπροσωπεύουν για τη Fantic Motor ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης μας ως τεχνολογικού ηγέτη στην παραγωγή μοτοσυκλετών, ηλεκτρικών δικύκλων και προϊόντων ηλεκτρονικής μετακίνησης στην Ιταλία”, δήλωσε ο Mariano Roman, Διευθύνων Σύμβουλος της Fantic Motor.

“Θα συνεργαστούμε για να αυξήσουμε περαιτέρω την τεχνογνωσία της Motori Minarelli στους κινητήρες και το ηλεκτρονικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, να διευρύνουμε το φάσμα παραγωγής, για να προσφέρουμε στους πελάτες της Motori Minarelli ανταγωνιστικούς, πρωτοποριακούς κινητήρες τεχνολογίας αιχμής, προστατεύοντας ταυτόχρονα το τρέχον επίπεδα απασχόλησης. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ολοκλήρωση αυτής της σημαντικής συνεργασίας”, σχολίασε ο Eric de Seynes, Πρόεδρος της Yamaha Motor Europe.

“Η μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ της Yamaha Motor Europe και της Fantic Motor θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια ομαλή μετάβαση στο νέο επιχειρηματικό σχέδιο και θα επιτρέψει στην Motori Minarelli να συνεχίσει την αποστολή της διατηρώντας ταυτόχρονα την ταυτότητά της. Η συμφωνία θα δημιουργήσει επίσης ένα ισχυρό μέλλον για την Motori Minarelli εντός της ιταλικής βιομηχανίας, επιτρέποντας στην εταιρεία να βρίσκεται στην καλύτερη θέση, για να υλοποιήσει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και να επεκτείνει το εύρος λειτουργίας και εφοδιασμού της”.

Αυτή η συνεργασία, με βάση τις κοινές βασικές αξίες, της τιμιότητας, της συνέπειας, της καινοτομίας και της ποιότητας των προϊόντων, δημιουργεί ισχυρότερες συνέργειες μεταξύ της γνώσης, της δημιουργικότητας και της πρωτοποριακής δραστηριότητας της Fantic Motor και της φήμης της Yamaha Motor, στην ποιότητα και στην μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση ως κατασκευαστής.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...