ENDUROGP 2021 – Ο Α.VERONΑ ΣΤΗΝ GAS GAS…ΤΕΛΙΚΑ!

Αρχικά αναμενόταν να αγωνιστεί για την KTM Ιταλίας το 2021 προτού λάβει την κλήση από την GASGAS Factory Racing, που τώρα είναι εξοπλισμένη με το GASGAS EC 250F. Ο Andrea επικεντρώνεται στην υπεράσπιση του τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro1, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί απειλή για την Γενική EnduroGP.

Επεκτείνοντας περαιτέρω τις παγκόσμιες αγωνιστικές της δραστηριότητες, η GASGAS Factory Racing συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Enduro το 2021, μαζί με τoν Andrea Verona! Πρωταγωνιστώντας στην GASGAS Factory Racing στη σειρά EnduroGP, ο Ιταλός θέλει να διατηρήσει τον τίτλο του Enduro1 πάνω σε μια GASGAS EC 250F, ενώ ταυτόχρονα ανταγωνιστεί τα καθιερωμένα αστέρια της γενικής κατηγορίας EnduroGP.

Η είσοδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Enduro το 2021 είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα προόδου για την GASGAS Factory Racing. Μαζί με τον Taddy Blazusiak, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro FIM, ο Verona θα ολοκληρώσει μια τρομερή σύνθεση δύο αναβατών.

Μπαίνοντας στην παγκόσμια σκηνή του enduro το 2017, ο Verona είχε άμεσο αντίκτυπο κερδίζοντας το στέμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro στην κατηγορία Youth 125cc στην πρώτη του πλήρη σεζόν διεθνών αγώνων. Ένα χρόνο αργότερα, ο νεαρός έφτασε στην κορυφή της κατηγορίας Junior World Trophy FIM ISDE 2018 μαζί με την κατάκτηση του τίτλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου J1 Enduro.

Πιο πρόσφατα, και μετά από μια ραγδαία άνοδο στις τάξεις του enduro, ο Verona κέρδισε τον τίτλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro E1 2020 σε ηλικία μόλις 21 ετών! Κερδίζοντας τις πέντε από τις οκτώ ημέρες αγώνων που διοργανώθηκαν στο πρωτάθλημα του περασμένου έτους, όταν δεν ήταν νικητής ο Ιταλός, τερμάτιζε στην δεύτερη θέση κάθε φορά, πετυχαίνοντας ένα ρεκόρ 100% παρουσιών στο βάθρο καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επιπλέον, ο Andrea εξασφάλισε την τρίτη θέση γενική κατηγορία EnduroGP, για να ολοκληρώσει εντυπωσιακά την πραγματικά αξέχαστη σεζόν του.

Andrea Verona: “Είναι εκπληκτικό συναίσθημα να είσαι μέλος της ομάδας GASGAS Factory Racing στο enduro. Το να επιλέξω ως αναβάτη για να ηγηθώ της ομάδας στο EnduroGP είναι ένα πολύ καλό συναίσθημα και με κάνει πολύ περήφανο. Κατάφερα να περάσω λίγο χρόνο την μοτοσυκλέτα, και με την ομάδα, και έχω μια καλή αίσθηση με τα όλα, κάτι που είναι πραγματικά θετικό αυτό στις αρχές του έτους. Ο κύριος στόχος μου για το 2021 είναι να διατηρήσω τον τίτλο στην Enduro1, αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο με τόσους καλούς αναβάτες στην κατηγορία. Θέλω επίσης να διεκδικήσω και τον γενικό τίτλο της EnduroGP. Η περασμένη σεζόν ήταν σαν την πρώτη μου χρονιά στην κατηγορία EnduroGP, οπότε τώρα έχω καλύτερη εμπειρία του τι χρειάζεται για να είμαι επιτυχής σε αυτήν την κατηγορία. Έχω κάποια πράγματα να δουλέψω, να βελτιώσω την οδήγησή μου και να αυξήσω τις ικανότητές μου, έτσι ώστε να είμαι έτοιμος και πλήρως προετοιμασμένος για τον πρώτο γύρο. Αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία για μένα, ανυπομονώ να ξεκινήσω αγώνες για την GASGAS. “

Robert Jonas – VP Motorsports Offroad: “Μαζί με τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Hard Enduro, αυτή είναι μια πραγματικά σημαντική και συναρπαστική εξέλιξη για την GASGAS. Ο Andrea είναι ιδανικός για την GASGAS και η είσοδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Enduro επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητες αγώνων enduro της μάρκας. Παρόλο που είναι μόλις 21 ετών, έχει δείξει το ταλέντο του κερδίζοντας τον τίτλο Enduro1 και προχώρησε στην κορυφή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro, σε λίγα μόλις χρόνια. Είναι σαφές ότι ο Andrea έχει ένα πολύ λαμπρό μέλλον στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro και με την πλήρη υποστήριξη του GASGAS Factory Racing πιστεύουμε ότι μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω και επίσης να πετύχει μεγάλες διακρίσεις στην κατηγορία EnduroGP. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Andrea στην GASGAS και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro φέτος. “

Fabio Farioli – Διευθυντής ομάδας Enduro της GASGAS Factory Racing: “Το 2021 θα είναι μια πραγματικά συναρπαστική σεζόν τόσο για τον Andrea όσο και για το GASGAS Factory Racing. Πέρυσι έκανε πραγματικά ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει να βελτιώνεται σε υψηλό επίπεδο. Με λίγο περισσότερο χρόνο, πιστεύω επίσης ότι θα έχει συνέπεια στο βάθρο του EnduroGP, καθώς και τον τίτλο Enduro1. Το να είναι ο επίσημος αναβάτης της GASGAS στο EnduroGP είναι μεγάλη τιμή για τον Andrea, ξέρω ότι είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα και προπονείται σκληρά για να είναι έτοιμος στην έναρξη αυτής της σεζόν. Με το EnduroGP, το Ιταλικό Πρωτάθλημα Enduro και το ISDE να πραγματοποιείται στην Ιταλία, ο Andrea θα έχει μια πολυάσχολη και συναρπαστική αγωνιστική σεζόν. Όλοι πιστεύουμε ότι ο Αντρέα έχει ένα πολύ λαμπρό μέλλον και ανυπομονούμε να τον παρακολουθήσουμε το 2021. “

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...