AMOTOE – ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2021

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η μεταγραφική περίοδος για το έτος 2021 ξεκινά στις 23 Φεβρουαρίου 2021 και λήγει στις 25 Μαρτίου 2021.

Οι μεταγραφές είναι ελεύθερες και η διαδικασία έχει ως εξής:

Ο αθλητής συμπληρώνει και υπογράφει το έντυπο ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ που θα βρείτε ΕΔΩ, το σφραγίζει το σωματείο από το οποίο αποχωρεί και το καταθέτει στο σωματείο που επιθυμεί να μετεγγραφεί, ο εκπρόσωπος του σωματείου σφραγίζει  υπογράφει  και αποστέλλει το έντυπο στο email secretary@amotoe.gr.

Το κόστος για την έκδοση της νέας κάρτας  του  αθλητή ανέρχεται στα 10€

Εφιστούμε την προσοχή των αθλητών στα παρακάτω:

Σύμφωνα με τον Ν.2725/99 και τον Ν.4726/2020, για να συμμετέχει αθλητής σωματείου σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους αγώνες της Ομοσπονδίας, θα πρέπει:

  • Να επιλέξει σωματείο που να διαθέτει ειδική αθλητική αναγνώριση.
  • Αν το σωματείο δεν έχει ειδική αθλητική αναγνώριση, ο αθλητής ΔΕΝ μπορεί να συμμετέχει σε διοργανώσεις πανελληνίων αγώνων και πρωταθλημάτων ή των τελικών φάσεων πανελληνίων αγώνων και πρωταθλημάτων.
  • Αν το σωματείο δεν έχει ειδική αθλητική αναγνώριση, ο αθλητής μπορεί να συμμετέχει στους υπόλοιπους αγώνες τοπικού χαρακτήρα, εφόσον δεν  έχει περάσει διετία από την ίδρυση του σωματείου ή από την ημερομηνία ισχύος του νόμου 4726/2020 (δηλ εντός διετίας από 18.9.2020 μέχρι το αργότερο την 18.9.2022)

Με εκτίμηση,

Μαρία Τσεσμελή

Γενική Γραμματέας Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής

Ομοσπονδίας Ελλάδος

ΑΜΟΤΟΕ

281 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ENDURO 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΠΑΡΤΗ

Μετά από μια σκληρή μάχη, ο Αλέξης Ζώρας αντεπιτέθηκε στην πρωτοπορία του Παναγιώτη Κακολύρη αρχικά,...