MXGR 2021 – Ο Α.ΜΟ.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σκύδρας είναι ένας από τους νεότερους συλλόγους  της Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε. μόλις 3  χρόνια από την ίδρυση του έχει διοργάνωση με την βοήθεια του Ο.Φ.Μ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ το  2018 αγώνα motocross Βορείου Ελλάδος, το 2019 αγώνα motocross Βορείου Ελλάδος μαζί με την Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε. και το 2020 αγώνα motocross αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγου Covid-19.

Για το 2021 τολμήσαμε να ζητήσουμε αγώνα πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross , η απόφαση αυτή μας γεμίζει ευθύνη και όρεξη για αρκετή δουλειά, έναρξη πρωταθλήματος λοιπόν διήμερος 24-25 Απριλίου 2021 στην κωμόπολη Σκύδρα του Νομού Πέλλας. 

Όλα τα μέλη του συλλόγου και με την βοήθεια της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα της Δημάρχου κ. Ιγνατιαδου και της Περιφέρειας με τον περιφερειάρχη κ.Τζαμτζη  θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε σε οποίες απαιτήσεις έχει ο πρώτος αγώνας πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross .

Οι εργασίες στην πίστα Σκύδρας έχουν αρχίσει  εδώ και πολύ καιρό και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει , αν όλα πάνε καλά όσον αφορά την πανδημία (covit-19) θα χαρούμε να  φιλοξενήσουμε από κάθε γωνία της Ελλάδος όλους τους αθλητές και τις ομάδες  του motocross.

Αθλητικος Μοτοσυκλετιστικός Συλλογος  Σκύδρας

1142 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΦΩΤΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ι

Ο ιστορικός αγώνας των +190 συμμετοχών για τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024...