MXGP 2021 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ RED BULL KTM

Η Red Bull KTM Factory Racing ολοκληρώνει την παρουσίαση της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2021 MXGP FIM, με τους Jeffrey Herlings, Tom Vialle και Rene Hofer με τα νέα χρώματα της ομάδας για την νέα χρονιά. Η σεζόν Grand Prix του 2021 βρίσκεται στον ορίζοντα και πλησιάζει όλο και πιο κοντά κάθε μέρα.

Η ημερομηνία έναρξης της 23ης Μαΐου στο Oss με τον ολλανδικό γύρο που θα ανοίξει τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει τον Jeffrey Herlings ως έναν από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου της MXGP μαζί με τους ομόσταυλους της Red Bull KTM Factory Racing KTM 450 SX-F αναβάτες, Tony Cairoli και Jorge Prado.

Ο 26χρονος τέσσερις φορές # 1 προπονείται στην Ισπανία με τον τρέχοντα Παγκόσμιο Πρωταθλητή FIM της MX2 Tom Vialle για παρέα. Ο 20χρονος Γάλλος επιθυμεί να γίνει ο τέταρτος νικητής του τίτλου back-to-back με το KTM 250 SX-F τα τελευταία έντεκα χρόνια. Ο 19χρονος Rene Hofer βρίσκεται επίσης στην νότια Ευρώπη και ο Αυστριακός θα αντιμετωπίσει την δεύτερη θητεία του στην MX2 και θα συνοδεύεται από τον επίσης πρωταγωνιστή της κατηγορίας Mattia Guadagnini για το 2021.

1970 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ 6ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο έκτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024 ξεκίνησε σήμερα στην Ισπανία με τα προκριματικά...