FIM HARD ENDURO 2021 – ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ..ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ!

Η εγγραφή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Hard Enduro 2021 είναι τώρα ανοιχτή! Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro FIM προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες αναβάτες να ανταγωνίζονται ο ένας με τον άλλο για έναν παγκόσμιο τίτλο. Μόλις πέντε εβδομάδες από τον εναρκτήριο γύρο του εναρκτήριου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro και συνεχίζονται οι εγγραφές.

Για όσους επιθυμούν να συμπεριληφθούν στην επίσημη κατάταξη του πρωταθλήματος, οι διαγωνιζόμενοι – επαγγελματίες και ερασιτέχνες – πρέπει να εγγραφούν στη βάση δεδομένων του αναβάτη.

Γρήγορη και εύκολη, η εγγραφή διαρκεί μόνο τρία λεπτά.

Σημείωσεις:

Απαιτείται άδεια FIM Internal Enduro. Οι αναβάτες μπορούν να τα αποκτήσουν από τις εθνικές τους ομοσπονδίες. Εδώ μπορείτε να βρείτε μια λίστα με ομοσπονδίες συνδεδεμένες με την FIM του 2021.

Η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε αγώνα της σειράς, αλλά οι πόντοι θα διατεθούν μόνο για τους επόμενους αγώνες στους οποίους θα συμμετέχει ένας συγκεκριμένος αγωνιζόμενος.

Λάβετε υπόψη ότι όλοι οι αναβάτες πρέπει επίσης να εγγραφούν για κάθε μεμονωμένο γεγονός απευθείας στον σχετικό διοργανωτή.

Η εγγραφή στο πρωτάθλημα ΔΕΝ εισάγει αυτόματα τους αναβάτες για κάθε γύρο της σειράς.

Για όσους χρειάζονται ταξιδιωτική βοήθεια σύμφωνα με τους κανονισμούς COVID-19, μπορούν να παρέχονται επίσημες επιστολές επιβεβαίωσης πρωταθλήματος.

Των οχτώ γύρων Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro ξεκινά με το Extreme XL Lagares στην Πορτογαλία στις 7-9 Μαΐου.

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...