MXGR 2021 – A.ΡΑΔΟΣ ΚΑΙ Φ.ΖΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΧ

Την απόφαση τους να μην αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2021 εξέφρασαν σε ανακοίνωση τους στα social media οι Ανέστης Ράδος και Φραγκίσκος Ζούνης, δύο αναβάτες που γνώρισαν νίκες στην κατηγορία της ΜΧ2 την περσινή σεζόν. Και οι δύο συντάχθηκαν με την απόφαση της ομάδας τους KTM SEE που δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα φέτος, αλλά έχει δώσει την επιλογή στους αναβάτες της να αγωνιστούν αν το επιθυμούν. Μετά τον Μ.Κανάκη και ο Α.Ράδος ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Motocross το 2021. Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις των δύο αναβατών.

Ανέστης Ράδος
#Mx97👻🇬🇷 Ακολουθώντας την γραμμή της ομάδας μου @ktm_southeasteurope @husqvarna_greece θα ήθελα να ανακοινώσω την Αποχή μου από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ2021… Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν🙏 Ο στόχος μας για την φετινή χρόνια η συμμετοχή σε Αγώνες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος💯🏁

Φραγκίσκος Ζούνης
Υποστηρίζοντας την απόφαση της KTM South East Europe δεν θα συμμετάσχω στο φετινό πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μου που με στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια που κάνω.

1150 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – “DEJA VU” ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Φ.ΖΟΥΝΗ…ΔΥΣΚΟΛΑ Ο Π.ΚΟΥΖΗΣ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Για τρίτη συνεχόμενη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 επηρεάστηκε από τις καιρικές συνθήκες, αλλά...