AMA MX/SX 2021 – ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ E.TOMAC KAI ΤΗΣ KAWASAKI

Η Monster Energy Kawasaki και ο Eli Tomac δεν θα ανανεώσουν τη συμφωνία τους μετά τη σύναψη του επερχόμενου AMA Pro Motocross Championship και μετά από έξι επιτυχημένες σεζόν μαζί και αποφασίζοντας αμοιβαία να μην ακολουθήσουν παράταση συμβολαίου καθώς κοιτάζουν μπροστά στην επερχόμενη σεζόν Pro Motocross, η ομάδα και ο Tomac δεσμεύονται να κερδίσουν το τέταρτο πρωτάθλημα τους τα τελευταία πέντε χρόνια με προετοιμασίες που ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα.

“Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την επιτυχία που πέτυχε ο Eli και η ομάδα της Monster Energy Kawasaki τα τελευταία έξι χρόνια”, δήλωσε ο Αγωνιστικός Διευθυντής, Dan Fahie. “Έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική σχέση με τον Eli και την οικογένειά του και είμαστε περήφανοι ότι ο Kawasaki έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα του Tomac.

Η ομάδα της Monster Energy Kawasaki και ο Tomac είχαν τεράστια επιτυχία κατά τη διάρκεια της εξαετούς εκστρατείας τους με τον αναβάτη από το Κολοράντο κερδίζοντας τέσσερα πρωταθλήματα AMA με το Kawasaki KX ™ 450. Κατά τη διάρκεια των έξι ετών του με την ομάδα, ο Tomac παρατάχθηκε στην πύλη εκκίνησης 165 φορές και κέρδισε 60 νίκες ενώ έχασε μόνο έναν αγώνα.

Η Monster Energy Kawasaki είναι έτοιμη να συνεχίσει την επιτυχία της στις αγώνες AMA το 2022 με ένα πρόγραμμα δύο αναβατών που περιλαμβάνει τον Adam Cianciarulo που προωθήθηκε στις ερασιτεχνικές τάξεις με την Kawasaki Team Green. Ο Cianciarulo κέρδισε το πρωτάθλημα 250cc AMA Pro Motocross του 2019 και τερμάτισε δεύτερος στην κατάταξη των 450cc AMA Pro Motocross 2020 ως αρχάριος και θα στοχεύσει στην κορυφή του βάθρου αυτό το καλοκαίρι.

1972 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ 6ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα του έκτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024...