FIM HARD ENDURO 2021 – ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ERZBERGRODEO!

Λόγω των συνεχιζόμενων επιπλοκών της πανδημίας Covid-19, ο αγώνας του Red Bull Erzbergrodeo ακυρώθηκε για το 2021. Λίγο μετά τον πρώτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro, WESS GmbH με απογοήτευση, αλλά αμοιβαία κατανόηση, ανακοινώθηκε ότι το Red Bull Erzbergrodeo της Αυστρίας δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος.

Εδώ και καιρό θεωρείται ως μια από τις κορυφές των αγώνων Hard Enduro στον κόσμο, είναι το αγαπημένο του αναβάτη και των θαυμαστών του Hard Enduro. Ωστόσο, λόγω της πολυπλοκότητας της διοργάνωσης ενός γεγονότος αυτού του μεγέθους κάτω από τόσο αυστηρούς περιορισμούς Covid, δεν είναι εφικτό να διοργανωθεί ένας αγώνας με τα ίδια υψηλά πρότυπα όπως στο παρελθόν.

Οι διοργανωτές στην πραγματικότητα εργάστηκαν σε διάφορες μορφές και σενάρια για να πραγματοποιήσουν τον αγώνα, αλλά οι νέοι κανονισμοί και οι κατευθυντήριες γραμμές COVID-19 που δημοσίευσε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αυστρίας, δεν τους άφησαν εναλλακτική λύση. Η WESS GmbH θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές της εκδήλωσης για κάθε προσπάθεια που έκανε για να πραγματοποιηθεί το Red Bull Erzbergrodeo φέτος και προσβλέπει σε μεγαλύτερες και καλύτερες στιγμές στο Iron Giant το 2022.

Ως μέρος της εγγύησης της Red Bull Erzbergrodeo COVID-19, σε όλους τους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες θα επιστραφεί το πλήρες ποσό συμμετοχής χωρίς καμία έκπτωση. Το ίδιο ισχύει για όλους τους επισκέπτες που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο εισόδου ή VIP εισιτήριο για την εκδήλωση του 2021. Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευθούν σύντομα στο redbullerzbergrodeo.com. Υπάρχουν ήδη σχέδια για το Red Bull Erzbergrodeo του 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Ιουνίου.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro του FIM συνεχίζεται με τον τρίτο γύρο, το Abestone Hard Enduro στην Ιταλία στις 10-11 Ιουλίου.

Winfried Kerschhaggl – FIM Hard Enduro World Championship Series Manager: “Φυσικά είναι απογοητευτικό να βλέπουμε το Red Bull Erzbergrodeo να ακυρώνεται για ένα ακόμη έτος, αλλά έχοντας μιλήσει στενά με τους διοργανωτές, είναι κατανοητό. Είναι αυτονόητο ότι αυτός ο αγώνας είναι αγαπημένος στους αναβάτες και τους οπαδούς του Hard Enduro και θα λείψει πραγματικά για το 2021. Κανείς δεν περίμενε να δει το Iron Giant ήσυχο για δύο χρόνια. Όμως όλοι πρόθυμοι, θα επιστρέψουμε το 2022. Κοιτάζοντας μπροστά στο πρωτάθλημα, έχουμε ακόμη πολλούς συναρπαστικούς αγώνες που πρέπει να γίνουν, ειδικά στον τρίτο γύρο στο ολοκαίνουργιο Abestone Hard Enduro τον Ιούλιο, το οποίο ακολουθείται γρήγορα από το εμβληματικό Red Bull Romaniacs. “

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...