RENTHAL FATBAR® ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ THN BIKE ALERT

Το τιμόνι Fatbar® της Renthal είναι το κορυφαίο τιμόνι στην αγορά. Διαθέτει κωνικό προφίλ το οποίο επιτρέπει στη διάμετρο σύσφιξης (1-1 / 8 “| 28,6 mm) να είναι μεγαλύτερη από την διάμετρο των άκρων ελέγχου του τιμονιού (7/8” | 22,2 mm).

O καινοτόμος σχεδιασμός του επιτυγχάνει την κορυφαία αναλογία δύναμης προς βάρος χάρις την αποτελεσματική χρήση υλικών και software, μειώνοντας το, διατηρώντας παράλληλα την αντοχή, την ανθεκτικότητα και τα ευέλικτα χαρακτηριστικά του Fatbar.

Το Fatbar είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο 7010 T6 το οποίο προμηθεύεται κατά αποκλειστικότητα η Renthal για την κατασκευή των τιμονιών της. Αυτό το κράμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη μείωση των κραδασμών μέσω της δομής του. Το τιμόνι έχει μια ειδική επιφανειακή επεξεργασία που αυξάνει τη διάρκεια ζωής του καθώς και την ανθεκτικότητα του.

Κατασκευάζεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της Renthal, ακολουθώντας μια προηγμένη διαδικασία κατασκευής 17 βημάτων, που μετατρέπει τις πρώτες σωληνώσεις σε ένα αψογά φινιρισμένο προϊόν.

Κάθε τιμόνι ακολουθεί μια σειρά από έντονες δοκιμές που ελέγχουν την αντοχή, την ανθεκτικότητα, την ακεραιότητα του υλικού κατασκευής, την αντοχή στην κρούση και φυσικά την ακρίβεια των διαστάσεων. Η στενή συνεργασία με top level αγωνιστικές ομάδες παρέχει βασική πληροφόρηση για την δημιουργία του απόλυτου τιμονιού.

Είναι διαθέσιμο σε 7 χρώματα: μαύρο, μπλε, κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί, τιτάνιο και γκρι και συνοδεύεται με το γνωστό bar pad αφρού της Renthal.

Με 212 τίτλους στις Η.Π.Α και 205 παγκόσμιους τίτλους τα τιμόνια της Renthal είναι αναμφίβολα τα απόλυτα τιμόνια. Η Renthal είναι περήφανη που βρίσκεται στα χέρια κάθε αναβάτη, από τα 50 cc μέχρι τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές!

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!