ENDUROGP 2021 – O J.WOΟTTON ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Βρετανός αναβάτης Joe Wootton έκλεψε την νίκη του Supertest το βράδυ της Παρασκευής στον εναρκτήριο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP 2021 στο Marko de Canaves της Πορτογαλίας. Ήταν η πρώτη ειδική δοκιμή σε έναν μακρύ δρόμο για τον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP 2021, ξεκινόντας μ ε τον Joe Wootton του JET Zanardo Husqvarna να γράφει ιστορία με χρόνο 1: 39.63, γρηγορότερος σχεδόν μισό δευτερόλεπτο από τον Brad Freeman. Ο Christophe Charlier ήταν τρίτος γρηγορότερος με τους Wil Ruprecht και Enric Francisco να ολοκληρώνουν τους πρώτους πέντε.

Μερικά μεγάλα ονόματα ήταν κάτω από την πρώτη σειρά σε αυτό το πρώτο τεστ του Σαββατοκύριακου. Αφού έπεσε πολύ κοντά στο τέλος του Supertest, ο Josep Garcia τερμάτισε 20ος ενώ ο Matteo Cavallo ήταν στην 31η θέση.

Ο γρηγορότερος αναβάτης της Junior με 1: 44.2 ήταν ο Dan Mundell που έκανε ένα ξεκάθαρο ξεκίνημα στο S2 Motorsport RedMoto Honda, ενώ ο Albin Norrbin ήταν ο γρηγορότερος αναβάτης της Youth.

Η Laia Sanz μετά την επιστροφή της στο Trial, επέστρεψε και στο enduro και ήταν 10 δευτερόλεπτα ταχύτερη από την Jane Daniels για να ξεκινήσει με το δεξί την επιστροφή της στο Γυναικείο Πρωτάθλημα Enduro.

Κατηγορία EnduroGP

Κατηγορία Junior 1

Κατηγορία Youth

Κατηγορία Γυναικών

Κατηγορία OPEN

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...