“BOYTAEI” ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ

Ένας από τους 19 αθλητές της Μεγαλονήσου που συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑΜΕΑ κολύμβησης στην Αθήνα είναι και ο Αλέξανδρος Αλεξάκης ο πατέρας του μίλησε το πρωί της Πέμπτης 1η Ιουνίου στην εκπομπή παμε αέρα με τον Θάνο Κορομπίλια στον 104,4.

Ο Αλέξανδρος πριν μερικούς μήνες συμμετείχε σε αγώνες motocross και ένα ατύχημα ήταν η αιτία να καθίσει σε αναπηρικό καροτσάκι και από τη μία στιγμή στην άλλη ένα νέο παιδί μπήκε στο χώρο της κοινωνίας των ΑΜΕΑ.

“Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους απο την Μεγαλόνησο τον Γιώργο Καπελάκη  και όλους τους ανθρώπους του συμβουλίου και τους αθλητές που πραγματικά είναι πλέον και δική μας οικογένεια.” είπε ο πατέρας του Αλέξανδρου Αλεξάκη Γιώργος Αλεξάκης.

Σημείωσε  ότι τίποτα δεν πρέπει να είναι πιο δυνατό από την ανθρώπινη ψυχή και τίποτα δεν μπορεί να κλειδώσει μέσα σε ένα σπίτι ένα νέο άνθρωπο που έχει τη διάθεση να κάνει πράγματα ακόμα και στην κατάσταση που έχει επέλθει μετά από κάποιο ατύχημα.

“Από τους ανθρώπους αυτούς έχουν μία κάποια δυσκολία όλοι εμείς οι υπόλοιποι λαμβάνουμε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους” είπε  ακόμα και ευχαρίστησε και τον Μιχάλη Λεμονή για την όλη προσπάθεια που έχει κάνει για να είναι δίπλα στο γιο του στην πισίνα βλέποντας τον να αγωνίζεται όπως και ο ίδιος έκανε και κάνει τα τελευταία χρόνια.

ακούστε εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον πατέρα του Αλέξανδρου

Αναδημοσίευση από: FONIEN.GR

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!