MXGP 2021 – ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο J.SEEWER ΜΕ ΤΗΝ ΥΑΜΑΗΑ

Η Yamaha Motor Europe είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει την παράταση της σύμβασης με τον Jeremy Seewer που θα δει το 26χρονο ελβετικό αστέρι να αγωνίζεται με YZ450FM στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross με την πλήρη υποστήριξη της ομάδας Monster Energy Yamaha Factory MXGP έως το 2023.

Μετά τον εορτασμό της παρθενικής νίκης του στο Grand Prix την περασμένη σεζόν, ο τέσσερις φορές δευτεραθλητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Motocross Seewer, είναι ενθουσιασμένος που θα παραμείνει με τη Yamaha για άλλα δύο χρόνια. Το νέο συμβόλαιο φέρνει επιπλέον, συνέχεια και δύναμη τόσο στον Seewer όσο και στην ομάδα. Μαζί, στοχεύουν να προσθέσουν στην απίστευτη λίστα επιτευγμάτων του # 91, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 38 βάθρα και έξι νίκες Grand Prix καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του σε MX2 και MXGP.

Ο Seewer έγινε μέλος της οικογένειας Yamaha το 2018 και έχει απολαύσει τρεις πλήρεις σεζόν με τη Yamaha στην κορυφαία κατηγορία, MXGP. Από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στα 450cc, ο Ελβετός σταρ ανέβηκε στο βάθρο σε 12 περιπτώσεις, τρεις νίκες σε σκέλη και μια νίκη Grand Prix στο δρόμο του για να τερματίσει δεύτερη με τη Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP δύο φορές – το 2019 και το 2020.

Εντυπωσιακά, καθ ‘όλη τη διάρκεια των οκτώ ετών του ως επαγγελματίας, δεν έχει χάσει ούτε ένα Grand Prix. Ο τρίτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Motocross που διεξήχθη στη Maggiora της Ιταλίας, σημείωσε την 131η συνεχόμενη συμμετοχή του σε Grand Prix. Είναι σήμερα όγδοος στην κατάταξη του Πρωταθλήματος MXGP του 2021 μετά από τρεις γύρους.

Jeremy Seewer, Monster Energy Yamaha Factory MXGP Rider: “Είναι καταπληκτικό να μένεις με τη Yamaha για άλλα δύο χρόνια. Ποτέ δεν σκέφτηκα σε αυτό το χρονικό διάστημα, από το 2018, ότι θα έκανα μια τόσο φοβερή σχέση με ένα εμπορικό σήμα και για να μετακινηθώ τόσο γρήγορα στην ομάδα της Yamaha Factory όπου ήμουν εδώ και δύο χρόνια και τώρα να επεκτείνω το συμβόλαιο έως το 2023. Είναι πολύ ωραίο να έχω πίσω μου μια μάρκα όπως η Yamaha. Είμαι χαρούμενος γι ‘αυτό. Αισθάνομαι τόσο καλά στο περιβάλλον, έχω τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω μου. Έτσι, μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα, τόσο καλά όσο και κακά, μπορούμε να πάρουμε ό, τι έρχεται με τον τρόπο μας, και αυτό μου δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση. “

Alexandre Kowalski, Διευθυντής αγώνων εκτός δρόμου της Yamaha Motor Europe: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε με τον Jeremy, έχει ήδη αποδείξει ότι είναι εξαιρετικός αναβάτης και μια συνεπής απειλή για το βάθρο του MXGP. Ξέρει την ομάδα. γνωρίζει την μοτοσυκλέτα και ολόκληρο το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Είμαστε όλοι κοντά σε αυτόν και είμαστε σίγουροι ότι είμαστε στο δρόμο για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και αυτό είναι συναρπαστικό τόσο για τη Yamaha όσο και για τον Jeremy. Τώρα μετά από τέσσερις σεζόν με τον Jeremy, είναι εύκολο να δούμε ότι είναι ένα αξιόπιστο μέλος της οικογένειας Yamaha. Έχουμε το ίδιο πνεύμα και τους ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τον Παγκόσμιο Τίτλο του MXGP. “

1963 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXOEN 2024 – ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Tο Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών που πρόκειται να διεξαχθεί στο TCS Racing Park κοντά στη...