MX JUNIOR 2021 – ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΩΝ

Μετά το τελικό σκέλος της EMX125 στη Maggiora, πραγματοποιήθηκε μια ειδική συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσει την «Maglia Azzurra» που θα φορέσει η Ιταλική ομάδα στην έκδοση για το 2021 του Monster Energy FIM Motocross of Nations στην Mantova τον Σεπτέμβριο. Παρευρέθηκε στην εκδήλωση ο εκπρόσωπος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετών Francesco Mezzasalma, ο συντονιστής της επιτροπής Motocross Roberto Rustichelli και ο Antonio Cairoli της Red Bull KTM Factory Racing(φωτό).

Το 2021 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλετών που θα γιορτάσει την 110η επέτειό της και για τον εορτασμό μιας τόσο ιδιαίτερης περίπτωσης, η φανέλα διαθέτει γραφικά από ιταλικές νίκες της δεκαετίας του ’80 και του ’90 για την ιστορική στιγμή. Η επίσημη φανέλα της ομάδας δεν θα χρησιμοποιηθεί μόνο στο φετινό Monster Energy FIM Motocross of Nations, αλλά θα φορεθεί επίσης από την ομάδα Junior Motocross World Championship στην Ελλάδα στις 31 Ιουλίου και την 1η Αυγούστου.

Ενώ περιμένουμε ακόμα την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας για το φετινό Monster Energy FIM Motocross of Nations, αυτή η παρουσίαση ήταν το τέλειο teaser για το τι μπορεί να αναμένεται από την ιταλική ομάδα πριν από την εκδήλωση τον Σεπτέμβριο. Francesco Mezzasalma: “Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους στη Maggiora εξ ονόματος του Προέδρου της FMI Giovanni Copioli και της Ομοσπονδίας. Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για το άθλημά μας. Είδα τον Cairoli να κινείται τα πρώτα του βήματα στο motocross στη Σικελία και, για να παρουσιάσω μαζί του σήμερα τη Maglia Azzurra, μας έκανε πολύ περήφανους. “

Roberto Rustichelli: “Είμαι πολύ χαρούμενος που παρουσιάζω αυτήν την φανέλα σήμερα. Μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη φανέλα, υπάρχει ένα νέο λογότυπο στο μπροστινό μέρος, που γιορτάζει την 110η επέτειο της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετών. Προσθέσαμε επίσης μερικές ακόμη λεπτομέρειες ως αφιέρωμα στις νίκες της δεκαετίας του ’80 και του ’90, καθώς αυτές ήταν μέρες που δεν θέλαμε να ξεχάσουμε. Η φανέλα θα φορεθεί στο Monster Energy FIM Motocross of Nations στην Mantova, καθώς και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross στην Ελλάδα και έχουμε μεγάλες προσδοκίες και για τους δύο αγώνες και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η τυχερή φανέλα και για τους δύο, τους επαγγελματίες αναβάτες και τα νεαρά μας ταλέντα “.

Antonio Cairoli: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της εθνικής μας ομάδας, στόχος μου είναι να φέρω τη χώρα μου όσο το δυνατόν ψηλότερα κάθε χρόνο. Φέτος, ελπίζω ότι έχουμε μια ισχυρή ομάδα και θα αγωνιστούμε εντός έδρας, οπότε για εμάς είναι μια καλή πιθανότητα να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο. Θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για τουλάχιστον να είμαστε ξανά στο βάθρο. Έχω φορέσει τη Maglia Azzurra σε πολλές περιπτώσεις εκπροσωπώντας τη χώρα μου και αυτό είναι πάντα μεγάλη τιμή. “

1964 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ “BEHIND THE GATE”…ROCK ‘N’ RIOLA!

Το επεισόδιο No3 της σειράς "Behind the Gate" σας μεταφέρει βαθύτερα στη δράση από την...