Η TRIUMPH ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕ ΝΕΕΣ MOTOCROSS ΚΑΙ ENDURO ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!

Η Triumph με χαρά ανακοινώνει ότι η εξέλιξη βρίσκεται καθ΄οδόν για μια ολοκληρωμένη γκάμα ολοκαίνουργων μοτοσικλετών motocross και enduro. Συμπληρώνοντας την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης γκάμα μοτοσικλετών της, αυτός ο νέος ανταγωνισμός στο MX και η οικογένεια Enduro θα φέρει όλη την τεχνογνωσία της Triumph στους αγωνιζόμενους και τους αναβάτες της παγκοσμίως.

Αυτό θα συνοδεύεται από μια στιγμή ορόσημο για την Triumph και τον κόσμο των αγώνων MX και Enduro με ένα ολοκαίνουργιο αγωνιστικό πρόγραμμα της εργοστασιακής Triumph, και μια δέσμευση για αγώνες πρωταθλήματος κορυφαίου επιπέδου τόσο σε motocross όσο και σε enduro.

Σε συνδυασμό με αυτή τη δέσμευση, για να αγωνιστεί και να κερδίσει στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος, η Triumph είναι περήφανη που ανακοινώνει ότι ο παγκόσμιος θρύλος του motocross Ricky Carmichael και ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Enduro Iván Cervantes έχουν ενταχθεί στην οικογένεια Triumph ως ενεργοί συνεργάτες τόσο στις δοκιμές μοτοσικλετών όσο και στην προετοιμασία των αγώνων.

Τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει μια ανακοίνωση του χρονοδιαγράμματος για την κυκλοφορία και την αποκάλυψη των μοτοσικλετών, το πρόγραμμα αγώνων και η πλήρης ιστορία σχετικά με τα πλεονεκτήματα του προϊόντος, καθώς και οι νέες προσφορές Triumph MX και Enduro.

Nick Bloor (CEO Triumph Motorcycles Ltd): “Η σημερινή ανακοίνωση σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για τη μάρκα Triumph, στο οποίο όλοι στην Triumph είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι που συμμετέχουν. Είμαστε 100% αφοσιωμένοι στο να κάνουμε μακροχρόνιο αντίκτυπο σε αυτόν τον άκρως ανταγωνιστικό και απαιτητικό κόσμο, με τη μοναδική φιλοδοξία να προσφέρουμε μια νικηφόρα σειρά μοτοσικλετών για μια ολόκληρη νέα γενιά αναβατών Triumph. “

Ricky Carmichael: “Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι συμμετέχω στην οικογένεια Triumph και ακόμη πιο ενθουσιασμένος που συμμετέχω στη νέα τους προσπάθεια στην κατηγορία προϊόντων εκτός δρόμου. Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία για μένα να συμμετάσχω σε αυτήν την ιστορική μάρκα και είναι τιμή που είμαι μέρος της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας των μοτοσικλετών εκτός δρόμου. Το να χτίζω κάτι από την αρχή είναι κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Αυτό που είναι εντυπωσιακό για μένα είναι η αφοσίωση και το πάθος της Triumph για ανάπτυξη ενός κορυφαίου προϊόντος. Όλοι με τους οποίους έχω εμπλακεί σε αυτό το έργο από τους μηχανικούς, τις ομάδες σχεδιασμού, το τμήμα R&D κ.λπ. έχουν δείξει ακραίο πάθος για αυτό που κάνουν και αυτή είναι μια συνταγή για επιτυχία και κάτι που μου αρέσει να είμαι μέρος. Όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και αυτό είναι το καλύτερο. Αν είστε εξοικειωμένοι με τη μάρκα Triumph, γνωρίζετε ήδη ότι η ποιότητα της είναι κορυφαία, και τα μοντέλα εκτός δρόμου θα ακολουθήσουν την ιστορία της! Δεν είναι μόνο αυτές οι συναρπαστικές στιγμές για μένα, αλλά είναι μια συναρπαστική στιγμή για τη βιομηχανία εκτός δρόμου να προσθέσει μια άλλη μάρκα στο μείγμα και τις ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά για όλους τους καταναλωτές εκτός δρόμου. Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις όταν αυτά τα μοντέλα εμφανιστούν στις βιτρίνες των εκθεσιακών χώρων των αντιπροσώπων. “

Ivan Cervantes: “Μου άρεσαν πολύ οι μοτοσικλέτες της Triumph από όταν ήμουν μικρό παιδί, να τις βλέπω σε ταινίες και στην τηλεόραση. Επομένως, το να δουλεύω με την Triumph από την αρχή αυτού του έργου είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για μένα, όχι μόνο επειδή συνεργάζομαι με μία από τις μεγαλύτερες μάρκες μοτοσικλετών στον κόσμο, αλλά ‘ότι είμαι μέρος της δημιουργίας κάτι καινούργιου από το μηδέν. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για οποιονδήποτε αναβάτη! Όπως και εγώ, όλοι με τους οποίους συνεργάζομαι στην Triumph είναι επικεντρωμένοι να κάνουν τις μοτοσικλέτες όσο καλύτερες μπορούν. Δεν μπορώ να περιμένω να δω τις μοτοσικλέτες να ανταγωνίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ανυπομονώ επίσης όταν θα βρεθώ σε έναν αντιπρόσωπο της Triumph και να ξέρω ότι συμμετείχα σε αυτό το πολύ ξεχωριστό έργο. “

ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ricky Carmichael – Ο G.O.A.T.
Για πολλούς, αυτός ο hall of famer δεν θα χρειαστεί εισαγωγή. Ο Ricky Carmichael είναι ο καλύτερος αναβάτης motocross όλων των εποχών. Ως ερασιτέχνης RC κέρδισε 67 εθνικά πρωταθλήματα, πριν γίνει επαγγελματίας σε ηλικία 17 ετών. Στην επαγγελματική του καριέρα κέρδισε το ρεκόρ 15 πρωταθλημάτων motocross, με 2 αήττητες σεζόν και άλλα 5 πρωταθλήματα Supercross. Τόσο στο motocross όσο και στο supercross ο RC κέρδισε το αξεπέραστο ρεκόρ των 150 αγώνων. Πάντα δημοφιλής στον χώρο και στους θαυμαστές, ο RC ψηφίστηκε AMA Rider της χρονιάς 5 φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Από τη συνταξιοδότησή του από το επαγγελματικό επίπεδο αγώνων motocross ως αθλητής, ο RC εξακολουθεί να συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στο άθλημα που αγαπά, ως ιδιοκτήτης μιας ομάδας που κέρδισε πρωτάθλημα, σχεδιάζοντας κομμάτια για το Daytona Supercross, διευθύνοντας το Πανεπιστήμιο Ricky Carmichael, σχολιάζοντας στο Monster Energy AMA Supercross, και συνεργάστηκε με την Triumph ως μέρος της πιο συναρπαστικής εξέλιξης του αθλητισμού του εδώ και δεκαετίες.

Iván Cervantes – El Torito
Ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Iván Cervantes ξεκίνησε στο motocross, όπου ο Ισπανός κέρδισε 5 εθνικούς τίτλους, προτού μετακομίσει στο enduro το 2002. Σε ηλικία 23 ετών, ο Iván έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Ισπανός πρωταθλητής στην κατηγορία EnduroGP E1. Ακολούθησαν άλλοι 3 τίτλοι παγκόσμιου πρωταθλήματος στο EnduroGP και έναν τίτλο πρωταθλήματος FIM Indoor Enduro World Cup. Το 2008 ο Iván έγινε ο πρώτος και μοναδικός νικητής της Ισπανίας, στην 83η Έκδοση του Six Days Enduro. Μετά την καριέρα του στο Enduro, ο Iván στράφηκε στο Dakar για την επόμενη πρόκληση, όπου αγωνίστηκε 3 φορές και ολοκλήρωσε τον αναμφισβήτητα πιο δύσκολο αγώνα μοτοσικλέτας στον κόσμο, δύο φορές.

Μετά τη συνταξιοδότησή του από τους επαγγελματικούς αγώνες, ο Iván ξεκίνησε τη δουλειά του με την Real Federación Motociclista Española, ως Sport Manager στο Enduro στην Ισπανία. Σε αυτόν τον ρόλο ο Iván είναι ο Διευθυντής της Ισπανικής Junior Enduro Team και ο επιθεωρητής της πίστας για το Ισπανικό Εθνικό Πρωτάθλημα Enduro. Η εστίαση του Iván στο να επιστρέψει στο άθλημα που του έδωσε τόσα πολλά, βλέπει τον Iván να ενώνεται με την Triumph για την μοναδική ευκαιρία να δουλέψει σε ένα νέο off road έργο.

271 More posts in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ category
Recommended for you
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 - Όλες οι κορυφαίες εταιρείες, όλα τα νέα μοντέλα,...