FIM MX JUNIOR 2021 – Ο Τ.GAJSER ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Η εθνική ομάδα MX Junior της Σλοβενίας υπό την ηγεσία του προπονητή  Aleš Zajc  συγκεντρώθηκε αυτή τη φορά στην πίστα του Lemberg, όπου ο Tim Gajser προετοιμάζεται για τις προκλήσεις των αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MXGPΟ παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχει στην προπόνηση των νέων Σλοβένων ελπίδων του motocross προσφέροντας την μέγιστη φιλοξενία στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη Σλοβενία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX Junior 2021 στη Μεγαλόπολη.

Από αριστερά: Demšič, Oven, Vrh, Jurič, Slavec, Vidovič και ο Team Manager Zajec.

Οι Tai Vidovič, Val Slavec  και  Luka Jurič  θα υπερασπιστούν τα σλοβενικά χρώματα στην κατηγορία JMX65, ο Žan Oven και ο  Miha Vrh θα αγωνιστούν στην JMX85 και ο Tilen Demšič  θα συμμετάσχει με σλοβενικά χρώματα στην ισχυρότερη κατηγορία του αγώνα, δηλαδή στην κατηγορία JMX 125.

Ο Tim Gajser φιλοξένησε την ομάδα στην προσωπική του πίστα στο Lemberg.

O Zajec, ευχαρίστησε θερμά τον Tim Gajser για την ανιδιοτελή συμβολή του στην τελευταία προπόνηση, παρόλο που ο υπερασπιστής του παγκόσμιου τίτλου MXGP έχει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, αλλά πήρε τον χρόνο να προπονηθεί με τα αγόρια και να τους μεταφέρει μέρος της ενέργειάς του. Ανέφερε επίσης ότι, αποτελεί παράδειγμα για την σκληρή και αδιάκοπη δουλειά που χρειάζεται για να επιτύχουν οι νέοι κορυφαία αποτελέσματα.

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...