W.YOUNG KAI M.ROMAN ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟΥ RED BULL ROMANIACS ΓΙΑ ΤΗΝ SHERCO

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Το RedBull Romaniacs είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αναμενόμενους αγώνες στο ημερολόγιο του Πρωταθλήματος Hard Enduro FIM τόσο από τους αναβάτες όσο και από τους οπαδούς. Αυτή η έκδοση #VerticalMadnessReloaded υποσχέθηκε μια ακόμη πιο τρελή κάθετη ανάβαση και κάθοδο, με ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να περιπλέξουν τις 4 ημέρες των αγώνων.

Ο Wade Young ξεκίνησε υπέροχα και κέρδισε τον πρόλογο (Time Trial Qualification), από την πρώτη μέρα που του έδωσε μια καλή ιδέα για την κατάσταση του. Τερμάτισε 3ος την πρώτη μέρα εκτός δρόμου, έπαιξε το χαρτί της συνέπειας και της ασφάλειας στον αγώνα του μαραθωνίου και τερμάτισε 4ος τη 2η ημέρα. Στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό κερδίζοντας την 3η ημέρα που ήταν αρκετή για να του επιτρέψει να ανέβει στο 2ο σκαλί του συνολικού βάθρου στο τέλος της 4ης ημέρας! Μπράβο, Wade!

Ο Mario Roman είχε επίσης εξαιρετική απόδοση. Ξεκίνησε με πιο αργό ρυθμό στον πρόλογο και την πρώτη ημέρα του αγώνα, ανέκτησε σταδιακά τον ρυθμό του και τερμάτισε στη 2η θέση τη δεύτερη ημέρα του αγώνα. Ήταν σταθερός, συνεπής και έντονος μέχρι το τέλος, αγωνίστηκε σκληρά μέχρι το τελευταίο λεπτό για να διατηρήσει τη θέση του στο βάθρο και να δώσει στην Sherco ένα ωραίο διπλό στο βάθρο με την 2η και την 3η θέση.

Ήταν το πρώτο RedBull Romaniacs για τον αναβάτη του FactoryONE Sherco USA Cody Webb. Ήρθε στην Ευρώπη με σκοπό να αγωνιστεί δίπλα στους καλύτερους αναβάτες του πλανήτη. Ο Cody ανακάλυψε στη Ρουμανία τις ατελείωτες πλαγιές της. Τερμάτισε 15ος στον πρόλογο, είχε κάποια κακή τύχη την πρώτη μέρα του αγώνα που ήταν πολύ τρελή για αυτόν. Τερμάτισε 8ος τη 2η μέρα, συνέχισε να παλεύει σκληρά και τερμάτισε σε πολύ καλή 12η θέση συνολικά. Για πρώτη φορά, είναι επιτυχία! Τα λέμε του χρόνου Cody.

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...