BS BATTERY X SHERCO

Μια νέα συνεργασία τόσο για αγώνες όσο και για δραστηριότητες σειράς παραγωγής. Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι θα υποστηριχθούμε από την BS BATTERY τόσο για αγώνες όσο και για σειρές παραγωγής (OEM).

Η BS BATTERY είναι μια καινοτόμος γαλλική εταιρεία που κατασκευάζει μπαταρίες παγκόσμιας κλάσης για τον κλάδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως Enduro, Hard Enduro, Trials, Rally και πολλά άλλα.

Τροφοδοτώντας τόσο τα αγωνιστικά όσο και τις μοτοσυκλέτες παραγωγής μας, τα προϊόντα BS BATTERY παρέχουν στις μοτοσυκλέτες μας ισχυρές, ελαφριές και αξιόπιστες μπαταρίες. Θα επιτρέψει στον αναβάτη να προχωρήσει ακόμη περισσότερο με απόλυτη εμπιστοσύνη στο ηλεκτρικό σύστημα εκκίνησης, καθώς ο Wade Young οδηγεί το 300 SE του στο FIM World Hard Enduro Championship.

ΑΓΩΝΕΣ: Οι εργοστασιακοί αναβάτες θα χρησιμοποιούν το BSLi-02 σε αγώνες Enduro και Hard Enduro, οι οποίοι θα παρέχουν εξαιρετική ισχύ με εκτεταμένη απόδοση.

OEM: Η γκάμα εργοστασίων μας 2Τ (250-300 SE Factory) παράγεται ήδη χρησιμοποιώντας το BSLi-02, το οποίο είναι μια ισχυρή και ελαφριά μπαταρία λιθίου.

Με ένα σύγχρονο πακέτο, η BSLi-02 είναι η νέα μας μπαταρία OEM για τα 250 και 300 SE Factory. Με τη γκάμα Factory, η επιλογή μας είναι να σας προσφέρουμε τον καλύτερο εξοπλισμό απευθείας από το κουτί. Αυτό το νέο γνήσιο ανταλλακτικό είναι επίσης διαθέσιμο σε όλα τα δίκτυα αντιπροσώπων μας.

1540 More posts in ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!