MXON 2021 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Μόλις δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι το Monster Energy FIM Motocross of Nations στη Μantova και ο Team Manager Mark Chamberlain, σε συνεργασία με την ACU Motocross Committee είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι τρεις αναβάτες που επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν τη Μεγάλη Βρετανία θα είναι ο Ben Watson (MXGP), Conrad Mewse (MX2) και Shaun Simpson (MX Open).

Μετά την ακύρωση της διοργάνωσης το 2020, η ομάδα GB θα κατευθυνθεί προς τη Μantova για να συνεχίσει να τερματίζει στο βάθρο των τελευταίων τριών αγώνων. Στην κατηγορία MXGP θα έχει τον Ben Watson να επιστρέφει στην ομάδα GB στο MXON έχοντας εκπροσωπήσειτην ομάδα το 2018 στην κατηγορία MX2. Ο 24χρονος από το Νotingham που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP, στο οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της κατηγορίας MXGP με καλύτερο τερματισμό στην πέμπτη θέση συνολικά στο GP στο Oss νωρίτερα στη σεζόν.

Ο Βρετανός Πρωταθλητής της MX2 Conrad Mewse θα παραταχθεί για να αγωνιστεί στην κατηγορία MX2 πάνω σε μια Hitachi KTM. Ο Conrad ήταν σε εξαιρετική φόρμα τόσο σε επίπεδο Βρετανίας όσο και σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο MXON. Ο Conrad είναι ένας δυνατός αναβάτης στην άμμο και οι επιδόσεις του στο GP του Lommel αποδεικνύουν ότι έχει το ρυθμό να οδηγεί μπροστά στην κατηγορία MX2.

Φέτος ο Shaun Simpson θα παραταχθεί στην κατηγορία MX Open. Ο Shaun συμμετέχει στην διοργάνωση του 2021 ως ο πιο έμπειρος αναβάτης της Team GB και θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον τερματισμό στο βάθρο του 2019.

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...