ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ WHITE POWER


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ WP ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
Εξοπλισμένη με ένα νέο λογότυπο που ανταποκρίνεται στους γρήγορους ρυθμούς και την ευελιξία του άκρως ανταγωνιστικού κόσμου των μηχανοκίνητων αθλημάτων — Όταν ο στόχος της νίκης και της κυριαρχίας φέρεται από μια κοινότητα στην οποία το ομαδικό πνεύμα και ο αθλητισμός είναι οι υψηλότερες αξίες, η παροχή υποστήριξης είναι απαραίτητη για κάθε άτομο.

Το νέο λογότυπο WP Suspension όχι μόνο ενσωματώνει τις βασικές μας αξίες για τον καθορισμό ενός νέου σημείου αναφοράς στην κατηγορία για τα premium εξαρτήματα ανάρτησης μέσω της καινοτομίας και της τεχνολογίας. Με δεκαετίες εμπειρίας στον επαγγελματικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, βάζουμε επίσης στον στόχο μας, να βοηθήσουμε κάθε αναβάτη να φτάσει στο απόλυτο και να είναι πυλώνας μιας κοινότητας που είναι τόσο διαφορετική όσο και φιλόδοξη.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο λογότυπο της μάρκας WP Suspension, που αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία μας, την οποία μοιραζόμαστε με όλους όσους αισθάνονται την ανάγκη να βελτιώνονται καθημερινά, να μην σταματούν και να μην επαναπαύονται ποτέ.

1543 More posts in ΝΕΑ category
Recommended for you
SBS ΣΙΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ SCOOTER

Η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στα συστήματα φρένων μοτοσυκλέτας SBS, κατασκευάζει τακάκια και σιαγώνες αποκλειστικά στη...