ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο M.MARQUEZ ΣΤΟ MOTOCROSS…ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ακόμη μία άτυχη στιγμή είχε ο Marc Marquez, αφού κατά τη διάρκεια προπόνησης το περασμένο Σάββατο στο αγαπημένο του άθλημα motocross. Eίχε μία άσχημη πτώση, στην οποία χτύπησε το κεφάλι του και μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο με διάσειση.

Παρά την ξεκούραση που ακολούθησε ακολουθώντας τις οδηγίες του ιατρικού του επιτελείου, ο Marquez συνέχισε να μην αισθάνεται καλά και σήμερα έκανε νέες εξετάσεις, οι οποίες δεν ήταν ενθαρρυντικές. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα κι ο ίδιος αποφάσισαν να μην συμμετάσχει στο προτελευταίο τριήμερο της σεζόν στην Πορτογαλία.

Ακόμη, θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του και στον τελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς, το επόμενο σαββατοκύριακο στην Valencia. Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός έχασε όλη την περσινή σεζόν, καθώς και τους δύο πρώτους φετινούς αγώνες στο Qatar, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπισε με την αποθεραπεία του από τον περσινό τραυματισμό του στην Jerez.

4037 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
SBS ΣΙΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ SCOOTER

Η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στα συστήματα φρένων μοτοσυκλέτας SBS, κατασκευάζει τακάκια και σιαγώνες αποκλειστικά στη...