ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ MOTOCROSS ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Το άθλημα του motocross δεν είναι μόνο από την φύση του εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό για να ασχοληθείς, είναι εξίσου δύσκολο να βρεις κατάλληλους χώρους για να μπορείς να κάνεις προπόνηση. Μια απόδειξη είναι και η περίπτωση της Ρόδου, ένα νησί που έχει βγάλει αρκετούς πρωταθλητές και συνεχίζει να βγάζει νέα ταλέντα στο χώρο του αθλήματος, όπου αθλητές του βρέθηκαν κατηγορούμενοι για την δημιουργία πίστας προπόνησης. Δείτε παρακάτω το σχετικό δημοσίευμα από ενημερωτική ιστοσελίδα της Ρόδου.

Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου πέντε αθλητές του “motocross” και ένας ιδιοκτήτης μηχανημάτων βαρέων τύπου που κατηγορούνταν για την εκχέρσωση δημόσιας αναδασωτέας δασικής έκτασης στη Ρόδο για τη δημιουργία πίστας  “motocross”.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η πίστα δημιουργήθηκε στις παρυφές της πόλης της Ρόδου με μηχανήματα που χρησιμοποίησε ο ένας εκ των κατηγορουμένων στις 16 Ιανουαρίου 2018,  προκειμένου ο συγκεκριμένος χώρος να χρησιμοποιείται από τους λοιπούς πέντε κατηγορούμενους – αθλητές για τις προπονήσεις τους.

Σε βάρος των εμπλεκομένων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για εκχέρσωση δημόσιας αναδασωτέας δασικής έκτασης και ηθική αυτουργία κατά συναυτουργία στην πράξη αυτή και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Η δίκη έγινε προχθές και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης κ.κ. Κατερίνας Λυρίου, Γιώργου Κυπραίου, Μανώλη Κουτσούκου και Γιώργου Κακακιού απάλλαξε από τις κατηγορίες τους έξι εμπλεκόμενους, κρίνοντάς τους αθώους.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr/

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...