MXGP 2022 – ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΒΑΤΗ Η KAWASAKI ΣΤΗΝ ΜΧ2…ΤΟΝ K.HORGMO

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα F&H θα εκπροσωπήσει επίσημα την Kawasaki στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα MX2 την επόμενη σεζόν και το συναρπαστικό Νορβηγό ταλέντο εντάσσεται στην ομάδα των Ολλανδών με υψηλές προσδοκίες τόσο από την ομάδα όσο και από τον αναβάτη.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους αναβάτες από τη Σκανδιναβία, ο Kevin βρισκόταν στο επίκεντρο μιας τεταμένης μάχης για τον τίτλο της FIM Europe EMX250 αυτό το καλοκαίρι, τερματίζοντας τελικά τη σειρά ως δεύτερος με δύο γενικές νίκες, τρεις νίκες σε σκέλη και έξι βάθρα. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2 δεν θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία για τον Kevin, καθώς έτρεξε ήδη σε μερικά GP αυτή τη σεζόν, με τη δωδέκατη θέση ως το καλύτερο αποτέλεσμα στην Τσεχία. Μετά από μάχη για νίκες σε αγώνες, βάθρα και τον τίτλο, τώρα μετακομίζει στα GP πιο έμπειρα και ώριμα. Ο Kevin έχει ήδη ξεκινήσει να συνεργάζεται με τον Marc De Reuver, ο οποίος θα είναι και πάλι προπονητής στους αναβάτες F&H την επόμενη σεζόν.

Kevin Horgmo: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της F&H Kawasaki Racing Team. το KX250 είναι μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα για μένα αλλά ήδη μετά την πρώτη δοκιμή νιώθω τόσο άνετα πάνω του. Το να είμαι μέλος μιας ομάδας όπως αυτή είναι αυτό που νιώθω ότι μου έλειπε στο παρελθόν. η ομάδα έχει όλα όσα χρειάζομαι για να πετύχω, οπότε τώρα είναι στο χέρι μου να αποδώσω! Θα είναι επίσης καλό που θα συνεργαστώ με τον Marc ως προπονητή. Σίγουρα θα μάθω πολλά από αυτόν!»

Nathalie Fase (F&H Kawasaki team manager): «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Kevin. Έχει δείξει στο παρελθόν τι είναι ικανός να κάνει ως αναβάτης και, με το πλήρες πακέτο που μπορούμε να του προσφέρουμε και έναν καλό χειμώνα, πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την επιτυχία στα MX2 GP. Οι πρώτες δοκιμές έγιναν και όλα φαίνονται καλά. Έχει προσαρμοστεί γρήγορα στην μοτοσυκλέτα και δείχνει πολλά υποσχόμενα! Δουλεύουμε ήδη σκληρά ο ένας με τον άλλον και ανυπομονούμε με αισιοδοξία να περάσουμε υπέροχες στιγμές μαζί!».

1972 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ 6ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα του έκτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024...