SX DE PARIS 2021 – Ο Μ.MUSQUIN ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΟΥ SUPERCROSS!

Για τρίτη φορά στη μακρά ιστορία του Paris Supercross ή Supercross του Bercy όπως το ξέραμε παλιά, ο Marvin Musquin επιβλήθηκε σε μια γεμάτη θεατές Paris the Defense Arena. Τουλάχιστον 20.000 θεατές είχα κρατήσει την ημερομηνία για να γιορτάσουν την επιστροφή των μεγάλων star του αθλήματος τους στην γαλλική πρωτεύουσα.

Όμορφοι αγώνες, ακόμα πιο όμορφοι νικητές, μεγάλο και ενθουσιώδες κοινό, όλα τα στοιχεία ενώθηκαν για να κάνουν αυτόν τον αγώνα Supercross επιτυχία για άλλη μια φορά! Και έτσι έγινε, οι Γάλλοι αναβάτες διεκδίκησαν την νίκη και στις δύο κατηγορίες προς μεγάλη χαρά ενός κυρίως γαλλόφωνου κοινού.

Ο Marvin Musquin δεν έμεινε στις λεπτομέρειες για την επιστροφή του στο Παρίσι! Ξεκίνησε τη μέρα κερδίζοντας την Super Pole, και συνάχισε με τον ίδιο τόνο κυριαρχώντας στους τρεις τελικούς της SX1 διαγράφοντας το τέλειο σκορ. Πίσω του τα πράγματα ήταν αμφίρροπα, ο Cédric Soubeyras και ο Justin Brayton έδωσαν μεγάλες μονομαχίες και στους τρεις αγώνες. Αν ο Justin πήρε καλύτερο αποτέλεσμα από τον Cédric στο πρώτο γύρο τερματίζοντας δεύτερος, ο Cédric θα έπαιρνε την εκδίκησή του στον δεύτερο γύρο. Με ισοπαλία πριν από τον τελικό, θα έδιναν για άλλη μια φορά μια υπέροχη μονομαχία που ήταν προς όφελος του Γάλλου. τελικά.

Ένα μικρό λάθος του Αμερικανού στον τελευταίο γύρο επέτρεψε στον Antonio Cairoli να επιστρέψει στον τροχό του και να εξαπολύσει επίθεση, υπογράφοντας με την 3η θέση μια εξαιρετική απόδοση για τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του. Musquin, Soubeyras, Brayton, ανέβηκαν στο βάθρο της 38ης έκδοσης του αγώνα που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Romain Febvre, θύμα μιας πτώσης στο δεύτερο τελικό ενώ βρισκόταν στη δεύτερη θέση.

Στην κατηγορία SX2, ο Αμερικανός Kyle Peters πέτυχε ένα υπέροχο τρίποντο, κερδίζοντας μπροστά από τον Γάλλο Maxime Renaux, ο οποίος ξεσήκωσε το πλήθος προσφέροντας υπέροχους αγώνες στο πρώτο Supercross της καριέρας του. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της MX2 πλαισιώθηκε από Αμερικανούς αναβάτες, αφού ο Kevin Moranz κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία.

Το επόμενο ραντεβού για το Supercross de Paris θα είναι στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2022 για την 39η έκδοση του μεγάλου γαλλικού supercross!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

938 More posts in SUPERCROSS category
Recommended for you
AMA SX 2024 – VIDEO’S ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 16ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΟ DENVER

Παρακολουθήστε στα video's ου ακολουθούν ολόκληρους τους τελικούς αγώνες του 16ου γύρου του AMA Supercross...