Κ-MOTORS SEE – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ MOTOCROSS/ENDURO/STREET/SUPERMOTO 2022

Κατά την δημοσιογραφική παρουσίαση της Κ-Motors SEE των νέων μοντέλων KTM/Husqvarna/GASGAS στην Ζήρεια των Οκτώβριο, η εταιρεία μας παρουσίασε τις αγωνιστικές παροχές για τους αγώνες μοτοσυκλέτας της νέας σεζόν του 2022. Με το πέρας όλων των φετινών αγώνων, παρουσιάζουμε τα πριμ για τους κατόχους των μοτοσυκλετών που αντιπροσωπεύει η K-Motors SEE.

Οι αγώνες είναι το φυσικό περιβάλλον των εταιρειών KTM/Husqvarna/GASGAS και την νέα περίοδο η K-Motors SEE αποφάσισε να στηρίξει με πριμ όσους αγωνιζόμενους συμμετέχουν με μοτοσυκλέτες της εταιρείας στα πρωταθλήματα, διαθέτοντας και τεχνική υποστήριξη στους αγώνες Motocross και Enduro, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Επιπλέον, κατά την διάρκεια των φετινών πρωταθλημάτων προέκυψαν και νέα θέματα(η Κ-Motors SEE δεν συμμετείχε με αγωνιστικές ομάδες το 2021) που απασχόλησαν την εταιρεία όπου τα έθεσε στην διάθεση μας υπό την μορφή παραινέσεων προς την Ομοσπονδία.

Στις παραπάνω παραινέσεις της Κ-Motors SEE έγινε λόγος για τον νέο κανονισμό που επιτρέπει σε μοτοσυκλέτες motocross να συμμετέχουν σε αγώνες enduro με πινακίδες της Ομοσπονδίας, όπως επίσης επανήλθε μια παλαιότερη απαίτηση της εταιρείας για έλεγχο πιστοποιητικών εκτελωνισμού όλων των μοτοσυκλετών που συμμετέχουν στους αγώνες κάτι που γίνεται και στο εξωτερικό. Επίσης προτάθηκε μια λύση με την βιντεοσκόπηση των αγώνων για επίβλεψη της τήρησης των κανονισμών, κάτι που οι κανονισμοί δεν λαμβάνουν ως πειστήριο αυτή τη μέθοδο. Ακόμα ένα θέμα που οι κανονισμοί το απαγορεύουν και συγκεκριμένα ο αθλητικός νόμος αλλά θα ήθελε η εταιρεία να αλλάξει, είναι οι βαθμολόγηση Ελλήνων αναβατών με αλλοδαπό Δελτίο Αθλητή(license) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα φωτογραφίζοντας την περίπτωση του Μάριου Κανάκη που διατηρεί Ελληνική και Βουλγαρική υπηκοότητα και φέτος αγωνίστηκε με βουλγαρικό δελτίο αθλητή αλλά και με την βουλγαρική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior στην Μεγαλόπολη. Τέλος, έγινε αναφορά για τον τρόπο διάθεσης του χώρου των paddocks στις αγωνιστικές ομάδες και ομάδες υποστήριξης, στα πρωταθλήματα του motocross και του enduro ζητώντας μια πιο σωστή διαχείριση με αντικειμενικότερα κριτήρια.

1146 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 3ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Αυτό το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross περνάει στον τρίτο του φετινό αγώνα στην ιστορική...