MXGP 2021 – O R.HOFER ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΚΙ

Τα τραγικά νέα του 2021 δεν λένε να τελειώσουν ακόμα και τον τελευταίο μήνα του έτους δημοσιεύουμε τραγικές ειδήσεις στον χώρο του motocross. Ο Αυστριακός αναβάτης του παγκοσμίου πρωταθλήματος της ΜΧ2 Rene Hofer έχασε την ζωή του όταν χιονοστιβάδα τον καταπλάκωσε μαζί με δέκα φίλους του σε εκδρομή για σκι. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας του Red Bull KTM.

Τραγικά, λίγο μετά το μεσημέρι της 4ης Δεκεμβρίου 2021, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής για αλπικό σκι με 10 φίλους, ο 19χρονος Αυστριακός και άλλοι επτά στην ομάδα του πιάστηκαν από χιονοστιβάδα. Ο Rene και δύο φίλοι του δεν επέζησαν.

Ολόκληρη η οικογένεια της KTM είναι βαθιά θλιμμένη από τα τρομερά νέα ότι ο εργοστασιακός της αναβάτης στην MX2 Rene Hofer, μαζί με δύο από τους φίλους του, έχασε την ζωή του μετά από ένα δυστύχημα με σκι στην Αυστρία.

Η KTM θα ήθελε να στείλει αγάπη και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους, την ομάδα του Rene, μαζί με ολόκληρη την κοινότητα του μοτοκρός σε αυτήν την απίστευτα δύσκολη περίοδο. Ο Rene, ένας πρωταθλητής νέων πολλές φορές νικητής GP με λαμπρό μέλλον στο Grand Prix μπροστά του, θα μείνει στη μνήμη όχι μόνο για το ταλέντο του στην πίστα, αλλά και για την προσιτή, διασκεδαστική και φιλική προσωπικότητά του, μαζί με το χαμόγελο του.

Ο Rene θα λείψει πολύ σε όλους στην οικογένεια της KTM.

1966 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα των προκριματικών του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...