RENTHAL PADS – ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ BIKE ALERT

Όταν ψάχνετε την κορυφαία ποιότητα στα Off-Road  αγωνιστικά προϊόντα, καμία λεπτομέρεια, όσο μικρή και να είναι, δεν μπορεί να παραλειφθεί. Τα pads – μαξιλαράκια τιμονιού της Renthal έχουν εξελιχθεί μέσα στα χρόνια με ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργικότητα, την εμφάνιση και την ανθεκτικότητα.

Βρείτε το τέλειο pad για την μοτοσυκλέτα σας μέσα από τη μεγάλη γκάμα της Renthal. Από ένα ταιριαστό με την «μαμά» εμφάνιση της, έως την πιο custom επιλογή που θα κάνει την μοτοσυκλέτα σας να ξεχωρίζει.  

Το εξαιρετικά παχύ κάλυμμα βινυλίου που τα περιβάλλει, είναι κατασκευασμένο και εκτυπωμένο με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να αποτρέπει το ξεθώριασμα και να διατηρεί την εμφάνιση του pad γυαλιστερή και αιχμηρή για πολύ καιρό.

Το μαξιλαράκι είναι κατασκευασμένο από ειδικό αφρό, ο οποίος έχει εγχυθεί προσεκτικά στο εσωτερικό του, ώστε να προσφέρει καλύτερη προστασία από τυχόν κρούσεις και ταυτόχρονα να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του. Ένα άλλο επίσης πλεονέκτημα της έγχυσης αφρού είναι η καλύτερη εφαρμογή στο εγκάρσιο τμήμα του τιμονιού (crossbrace), η οποία με την σειρά της βοηθά στη μείωση της κίνησης κατά τη οδήγηση και παρέχει καλύτερη προστασία του αναβάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Τηλέφωνο 1: 210-34.13.733  Fax: 210-3462747
Τηλέφωνο 2: 210-92.22.776  Fax:210-924.4254 
Site: www.bikealert.gr  E-mail: info@bikealert.gr    

1540 More posts in ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!