AMA MX/SX 2022 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ROCΚSTAR ENERGY HUSQVARNA

Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ HUSQVARNA MOTORCYCLES 2022 ROCKSTAR EDIONS – Με τον εναρκτήριο γύρο του Πρωταθλήματος AMA Supercross προ των πυλών, η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει τη σειρά αναβατών της για την αγωνιστική σεζόν 2022, η οποία περιλαμβάνει ένα έμπειρο ρόστερ και στις δύο κατηγορίες. Οι επιστρέφοντες αναβάτες Dean Wilson, RJ Hampshire, Jalek Swoll και Stilez Robertson – μαζί με τον νεοφερμένο Malcolm Stewart – ανυπομονούν να πιλοτάρουν το ολοκαίνουργιο FC Rockstar Editions αυτή τη σεζόν, ξεκινώντας το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στο Anaheim της Καλιφόρνια.

Από τη συναρπαστική ανακοίνωση το καλοκαίρι, οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο περίμεναν το ντεμπούτο του Malcolm Stewart στο FC 450 Rockstar Edition και επιτέλους έφτασε η ώρα. Ξεκινώντας από μια επιτυχημένη σεζόν supercross το 2021, ο Stewart έχει αποδείξει ότι είναι υποψήφιος για την κορυφαία κατηγορία 450, με τερματισμούς στο βάθρο και τέσσερις τερματισμούς στην πρώτη πεντάδα την περασμένη σεζόν. Τώρα, με την ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing πίσω του, ο Stewart θέλει να διατηρήσει τη δυναμική του καθώς ετοιμάζεται να επιτεθεί τόσο στο Supercross όσο και στο Motocross για πρώτη φορά από το 2014.

Malcolm Stewart: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Κάναμε πολλές προπονήσεις και έχουμε τη μοτοσυκλέτα όπως την θέλουμε, οπότε ανυπομονούμε να πάμε στο Α1 και τη σεζόν του 2022. Θα είναι μια καλή χρονιά για μένα. Ξέρω ότι τελείωσα πολύ καλά πέρυσι στους δύο τελευταίους γύρους, αλλά τώρα προφανώς είμαστε σε μια νέα ομάδα και νιώθουμε καλύτερα, μου αρέσει όλη η ατμόσφαιρα εδώ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βγούμε εκεί έξω, να διασκεδάσουμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε!».

Ο Wilson, ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά στο Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing το 2017, θα εισέλθει στην έκτη σεζόν του με την ομάδα το 2022. Αντιμετωπίζοντας μια συνεχιζόμενη ασθένεια το 2021, ο Wilson έχασε αρκετούς αγώνες, αλλά κατάφερε να παραμείνει σταθερός και να τερματίσει λίγο έξω το top-10 στο πρωτάθλημα AMA Supercross και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το θεμέλιο καθώς κατευθύνεται προς το 2022 υγιής και έτοιμος να ξεκινήσει.

Dean Wilson: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Έχω άλλη μια μεγάλη ευκαιρία με την ομάδα και νιώθω πολύ καλά. Ψάχνω για μερικά τελευταία φινιρίσματα, όλα μπαίνουν στη θέση τους, οπότε θα έπρεπε να είναι καλά».

250SX
Η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team διαθέτει μια συναρπαστική γκάμα έμπειρων αναβατών 250 cc που είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα με τη νέα γενιά FC 250 Rockstar Edition. Στο τιμόνι για την τρίτη του χρονιά με την ομάδα είναι ο νικητής πολλών αγώνων, RJ Hampshire. Με αστείρευτη ταχύτητα και αποφασιστικότητα, ο Hampshire είναι ένας σκληρός ανταγωνιστής στην πίστα και θέλει να βελτιώσει τις δεξιότητές του αυτή τη σεζόν και τελικά να φτάσει στην κορυφή του βάθρου με το νούμερο ένα στην μοτοσυκλέτα του.

RJ Hampshire: «Αισθάνομαι καλά ξεκινώντας τη νέα σεζόν. Είχαμε μια καλή σεζόν προετοιμασίας μέχρι στιγμής και η μοτοσυκλέτα είναι φοβερή, οπότε έχουμε πολλά πράγματα να περιμένουμε. Ξεκινάμε φρέσκοι και ενθουσιασμένοι που θα είμαστε με την ομάδα για άλλη μια χρονιά για να χτίσουμε πάνω σε αυτό που ξεκινήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια».

Ο Jalek Swoll, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία supercross με την Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing το 2020, μπαίνει τώρα στην τρίτη του σεζόν στην κατηγορία. Ο 21χρονος είχε μια πρώτη σεζόν το 2021, διεκδικώντας την δεύτερη θέση στο Arlington SX πριν ολοκληρώσει τη σειρά στην πρώτη πεντάδα συνολικά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Έδειξε επίσης καλά αποτελέσματα στο motocross, εξασφαλίζοντας την πρώτη του νίκη στη συνολική του καριέρα με 1-3 τερματισμούς στο High Point National. Για το 2022, ο Swoll θα παραταχθεί στα 250SX Δύσης όπου προσβλέπει σε μια νέα σειρά προκλήσεων στη δυτική ακτή.

Jalek Swoll: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ, θα είμαι σε διαφορετική ακτή από τη συνηθισμένη, έτσι θα είναι μια διαφορετική και διασκεδαστική εμπειρία. Ανυπομονώ για αυτό. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή χρονιά. Απλώς θα κάνω αυτό που έκανα πέρυσι και θα διασκεδάσω σε όλη τη διαδρομή και θα αφήσω τα αποτελέσματα να έρθουν σε εμένα».

Με έναν ολόκληρο χρόνο επαγγελματικών αγώνων στη ζώνη του, ο Stilez Robertson θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν του με την ομάδα. Παρά μια περίεργη πρώτη σεζόν rookie λόγω τραυματισμού και ασθένειας, ο 19χρονος έφυγε με μερικά highlights το 2021, συμπεριλαμβανομένης μιας εντυπωσιακής δεύτερης θέσης στο Daytona SX. Έχασε τρεις από τους πέντε τελευταίους γύρους, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε μια αξιοπρεπή 13η θέση στη βαθμολογία. Ελπίζοντας για μια δυνατή εμφάνιση, ο Robertson έκανε ένα αξιοπρεπές ξεκίνημα, αλλά η ασθένεια τον εμπόδισε να τελειώσει τη σεζόν. Πλήρως αναρρωμένος προς το 2022, ο Robertson είναι βέβαιος ότι θα συνεχίσει όταν πέσει η πύλη τον Ιανουάριο.

Stilez Robertson: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος προετοιμασίας με την ασθένεια, αλλά το ξεπέρασα και ανυπομονώ πραγματικά να πάω σε αγώνες. Έχω κάνει τη δουλειά και τώρα είμαι έτοιμος να πάω και να δείξω σε όλους την δουλειά μας. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω μια καλή σεζόν, είμαι μπροστά και προσπαθώ να συγκεντρώσω μερικά καλά αποτελέσματα τόσο σε supercross όσο και στο motocross».

Stephen Westfall – Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team Manager: «Αισθάνομαι πολύ καλά που οδεύω προς τη σεζόν του 2022. Η ομάδα είναι σταθερή και έχουμε μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα τόσο για το 450 όσο και για το 250. Έχουμε μια πραγματικά σταθερή βάση και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι καθ ‘όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η ομάδα δουλεύει σκληρά, έχουμε ένα καλό γκρουπ στη Φλόριντα που προπονούνται μαζί και πιέζουμε κάθε μέρα. Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα φέτος».

Το Πρωτάθλημα Supercross AMA 2022 ξεκινά το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στο Anaheim της Καλιφόρνια. Ακολουθήστε την Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team στο Instagram για δράση ημέρας αγώνων πίσω από τα παρασκήνια: @rockstarhusky #RockstarHusky #ElevatingTheSport

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...