MXGP 2022 – O A.LUPINO ΣΤΗΝ BETA SDM CORSE

To project #RX450 συνεχίζεται δυνατά και για το 2022 με τη Beta SDM Corse να υπογράφει συμφωνία με τον Alessandro Lupino. Ο πολύπειρος αναβάτης που φέτος,, με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο MX των Εθνών, θα βρίσκεται στο πλάι του Jeremy Van Horebeek, συνθέτοντας μια πολύ έμπειρη ομάδα, με σκοπό τα δυνατά αποτελέσματα και φυσικά τη συνέχεια της εξέλιξης του πρωτότυπου Beta RX 450. O Lupino αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross από το 2007 έχοντας 110 εκκινήσεις και καλύτερο τερματισμό στην τέταρτη θέση.

Η Betamotor πιστεύει στο project MX και υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Alessandro Lupino! Ο Alessandro γεννήθηκε το 1991, είναι οκτώ φορές Ιταλός πρωταθλητής MX και υπήρξε πρωταθλητής Ευρώπης και Παγκόσμιος στην κατηγορία 85cc. Ο Lupino ανήκει στον αθλητικό όμιλο Fiamme Oro της Polizia di Stato και φέτος πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα στην κορυφαία κατηγορία Motocross, τερματίζοντας μεταξύ των Top 10 στον κόσμο και κερδίζοντας το Motocross of Nations με την Εθνική Ιταλίας στη Mantova. Την επόμενη χρονιά ο Lupino θα φορέσει τα χρώματα της Betamotor, εντάσσοντας την Ομάδα SDM, για μια σεζόν γεμάτη συναισθήματα.

Το ντεμπούτο της Beta στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP ήταν πολύ συναρπαστικό και η ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική σεζόν 2022 τώρα που ο Lupino είναι μέλος της οικογένειας.

2026 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – J.PRADO KAI K.DE WOLF ΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ Ι

Ο Jorge Prado έδωσε τέλος στα σενάρια τραυματισμού του επικρατώντας ανέλπιστα στον ενδέκατο γύρο του...