MXGP 2022 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ RED BULL GASGAS FACTORY RACING

H RED BULL GASGAS FACTORY RACING παρουσίασε την αγωνιστική της ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP 2022 λύνοντας το μυστήριο που επικρατούσε γύρω από την μεταγραφή του Jorge Prado. O Ισπανός θα βρεθεί στην “Ισπανική εταιρεία” την νέα σεζόν κάτω από την τέντα της DeCarli Team, μαζί με τον Mattia Guadagnini(ΜΧ2) που και αυτός μετακόμισε στην GASGAS από την Red Bull KTM και τον Simon Langenfelder(ΜΧ2) που παρέμεινε στην ομάδα από την περσινή σεζόν.

Jorge Prado: «Είναι πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα για μένα ως Ισπανός να αγωνίζομαι για την GASGAS με την ισπανική της κληρονομιά, ανυπομονώ να ξεκινήσω να αγωνίζομαι με τα νέα μου χρώματα τον Φεβρουάριο. Το να ξεκινήσω τη σεζόν νωρίς είναι τέλειο για μένα, καθώς προτιμώ να αγωνίζομαι και ήδη νιώθω υπέροχα με τη νέα μοτοσυκλέτα, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον πρώτο γύρο. Έμαθα τόσα πολλά τις τελευταίες δύο σεζόν στο MXGP και νιώθω ότι μπορώ να βελτιώσω το επίπεδό μου ακόμα περισσότερο το 2022. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο και θα αγωνιστώ ενάντια σε μερικούς από τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο που έχουν πολύ περισσότερη εμπειρία, αλλά νιώθω έτοιμος να πολεμήσω μαζί τους για άλλη μια φορά. Με αυτά που έμαθα τα τελευταία δύο χρόνια, πιστεύω ότι μπορώ να είμαι μπροστά σταθερά και είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινά η νέα σεζόν».

Mattia Guadagnini: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τη σεζόν του 2022 και το να είμαι μέλος του Red Bull GASGAS Factory Racing είναι απλά εκπληκτικό. Τα νέα χρώματα είναι τόσο καλά και το στήσιμο φαίνεται υπέροχο! Είναι υπέροχο να παραμένω στην ίδια δομή της ομάδας καθώς είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Όλη η σκληρή δουλειά που καταβάλαμε τον τελευταίο χρόνο απέδωσε πραγματικά, καθώς είχα μια τόσο υπέροχη σεζόν το 2021, ήταν ακόμα καλύτερη από ό,τι περίμενα. Σίγουρα ήταν μια καταπληκτική χρονιά και με έναν ακόμη χειμώνα μαζί πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι το 2022 με τις νέες μοτοσυκλέτες GASGAS. Ο πρώτος γύρος δεν είναι πολύ μακριά τώρα και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω στο Matterley Basin. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου GP και εκεί κέρδισα το πρώτο μου σκέλος της MX2, οπότε έχω όμορφες αναμνήσεις από αυτό το μέρος. Θα ήταν καταπληκτικό να ξεκινήσουμε τη σεζόν με ένα δυνατό αποτέλεσμα εκεί και να συνεχίσουμε αυτή τη δυναμική στο υπόλοιπο της χρονιάς».

Simon Langenfelder: «Νέα ομάδα, ίδια χρώματα! Είναι πολύ συναρπαστικό για μένα να συνεχίζω να αγωνίζομαι με την GASGAS. Με την υποστήριξη και την καθοδήγηση αυτής της έμπειρης ομάδας, νομίζω ότι μπορώ πραγματικά να προχωρήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2. Έχω περάσει πολύ χρόνο στην Ιταλία με τους νέους μου συμπαίκτες πρόσφατα και όλα είναι πραγματικά θετικά. Απολαμβάνω πραγματικά αυτό το νέο περιβάλλον και τη δομή της ομάδας. Αυτή η εκτός σεζόν δεν είναι τόσο μεγάλη όσο πέρυσι, αλλά σίγουρα μπορώ να κάνω βελτιώσεις. Ένα πράγμα στο οποίο θα δουλέψω είναι η ταχύτητά μου, να είμαι πιο γρήγορος στους πρώτους γύρους κάθε αγώνα καθώς η ένταση μετά την πτώση της μπάρας είναι τόσο υψηλή. Αλλά συνολικά, το μέλλον φαίνεται πραγματικά υπέροχο και νομίζω ότι το 2022 θα είναι η χρονιά που τα αποτελέσματά μου θα απογειωθούν στο επόμενο επίπεδο».

Claudio de Carli – Red Bull GASGAS Factory Racing Team Manager: «Είναι ένα συναρπαστικό βήμα και μεγάλη τιμή να είμαι ηγέτης της GASGAS στο MXGP την επόμενη σεζόν. Με τους αναβάτες που έχουμε, τον Jorge, τον Mattia και τον Simon, πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε και τους τίτλους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MXGP και MX2 το 2022. Υπάρχουν μόλις δύο μήνες πριν τον πρώτο γύρο τον Φεβρουάριο και είμαστε ήδη μπροστά στο χρονοδιάγραμμα μας για να είμαστε έτοιμοι για τον εναρκτήριο γύρο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουμε τρεις πραγματικά ταλαντούχους αναβάτες από τεχνική άποψη, και ξέρω ότι έχουμε τις καλύτερες μοτοσυκλέτες εκεί έξω. Είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου και η ομάδα ανυπομονεί να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με μια εντελώς νέα εμφάνιση».

Robert Jonas – Αντιπρόεδρος Motorsports Offroad: «Το έργο GASGAS ήταν συναρπαστικό από την αρχή και από το 2022 η GASGAS πρόκειται να έχει μια ακόμη ισχυρότερη παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM. Η εστίαση της αγωνιστικής προσπάθειας σε μία ομάδα, με τρεις απίστευτα ταλαντούχους αναβάτες σε MXGP και MX2, είναι ένα θετικό βήμα για όλους τους εμπλεκόμενους και ένα βήμα που πιστεύουμε ότι θα καθιερώσει περαιτέρω την GASGAS ως μία από τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πριν από το πρωτάθλημα του 2022 υπάρχει μια σύντομη περίοδος προετοιμασίας, αλλά γνωρίζουμε ότι η ομάδα και οι αναβάτες θα είναι περισσότερο από έτοιμοι για τον πρώτο γύρο τον Φεβρουάριο.»

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...