SPY PHOTOS – H ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ MOTOCROSS GASGAS 2022

Μετά την πρόσφατη παρουσίαση της ομάδας Red Bull GASGAS De Carli Team για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP 2022, είδαμε πιθανότατα την ειδική έκδοση που ετοιμάζει η GASGAS για την μεγάλη κατηγορία, στην μοτοσυκλέτα του Jorge Prado. Μπορεί να μην είναι αποτέλεσμα spy photos αλλά παρουσιάζει ειδικό ενδιαφέρον, καθώς μοιράζεται σίγουρα το πλαίσιο, τον κινητήρα και το ψαλίδι από το KTM SXF450 Factory Edition του 2022.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο ο Prado να απαίτησε μια ειδική μοτοσυκλέτα στα πρότυπα των ειδικών εκδόσεων των ΚΤΜ του 2022, για να δεχτεί να αλλάξει εταιρεία, αφού το συμβόλαιο του ήταν με την ΚΤΜ και όχι με την GASGAS. Οπότε, η μοτοσυκλέτα του μπορεί να είναι εντελώς πρωτότυπη(επιτρέπεται στο παγκόσμιο) και να μην έχει καμία σχέση με την αναμενόμενη ειδική έκδοση της GASGAS.

Το καλό είναι ότι ξέρουμε, και πως θα ονομάζεται η ειδική έκδοση των GASGAS, αλλά και την τιμή του, καθώς στον πρόσφατο τιμοκατάλογο της ελληνικής αντιπροσωπείας Κ-Motors SEE, υπάρχει το MC450 Troy Lee Desings, όπως θα λέγεται η ειδική έκδοση των motocross GASGAS, στην τιμή των 11.200 ευρώ. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας του Jorge Prado για το 2022 και ετοιμαστείτε για το MC450 Troy Lee Designs 2022.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...