AMA MX/SX 2022 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ TROY LEE DESIGNS RED BULL GAGAS FACTORY RACING

Πάει και πάνω για την ομάδα Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing! Κάνοντας μια ισχυρή είσοδο στη δεύτερη χρονιά των αγώνων supercross και motocross των ΗΠΑ το 2022, η γκάμα ταλαντούχων και έμπειρων αναβατών που επιστρέφουν περιλαμβάνει τον Justin Barcia που πρωτοστατεί στην προσπάθειά μας 450 στο δοκιμασμένο MC 450F και τους συμπαίκτες μας Michael Mosiman και Pierce Brown που πιλοτάρουν το MC 250F στη μεραρχία 250. Με μεγάλους στόχους στον ορίζοντα, ολόκληρη η ομάδα ετοιμάζεται να ξεκινήσει αγώνες το 2022 με την επιστροφή του εμβληματικού Anaheim SX το Σάββατο 8 Ιανουαρίου!

Οι Barcia, Mosiman και Brown επιστρέφουν για το 2022! Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing team χημεία στο σημείο Το Anaheim SX επιστρέφει ως πρώτη σειρά στις 8 Ιανουαρίου Με μια σταθερή χρονιά αγωνιστικής εμπειρίας – και κερδίζοντας – στο GASGAS MC 450F το 2021, ο Barcia ξεκινά τη νέα χρονιά με υψηλές προσδοκίες για τον εαυτό του και την ομάδα. Έχοντας βγει εκρηκτική, με αληθινό τρόπο, στην έναρξη της περσινής σεζόν, η Barcia οδήγησε την GASGAS Factory Racing στην πρώτη της νίκη στην κορυφαία κατηγορία στο Houston SX, ακολουθώντας την με τρεις ακόμη τερματισμούς στο βάθρο στο supercross. Έγραψε άλλη μια «πρωτιά» για τη μάρκα σε εξωτερικούς χώρους, διεκδικώντας τη νίκη στο Spring Creek National και τελικά κάνοντας τέσσερις επιπλέον εμφανίσεις στο βάθρο όλο το καλοκαίρι. Έχοντας συμμετάσχει αυτή τη σεζόν από τον εξαιρετικά επιτυχημένο μηχανικό αγώνων, Olly Stone, ο Barcia αισθάνεται πιο δυνατός από ποτέ καθώς φαίνεται να είναι μόνιμος παίκτης στο βάθρο το 2022.

Justin Barcia: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για δεύτερη χρονιά στην ομάδα! Τον πρώτο χρόνο, διασκεδάσαμε τόσο πολύ και δουλέψαμε πολύ σκληρά. Πήραμε δύο νίκες σε αγώνες, το οποίο ήταν εξαιρετικά φοβερό, αλλά ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε το πρωτάθλημα και αυτό είναι που ψάχνουμε το 2022. Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ φέτος. Έχω έναν νέο μηχανικό, τον Ollie, με τον οποίο είμαι ενθουσιασμένος. και έχουμε μερικά άλλα νέα παιδιά στην ομάδα που κάνουν καταπληκτική δουλειά. Ολόκληρη η μάρκα GASGAS είναι πολύ ωραία και διευκολύνει πολύ τη δουλειά όταν μπορούμε να διασκεδάζουμε πολύ. Έχουμε σίγουρα μια δυνατή ομάδα φέτος και για μένα, έχω βάλει το κεφάλι κάτω και δουλεύω σκληρά, διασκεδάζοντας και έτοιμος να πάω για αυτό το πρωτάθλημα!».

Με τη σειρά 250SX να χωρίζεται σε πρωταθλήματα Ανατολής και Δύσης, οι αναβάτες της ομάδας Michael Mosiman και Pierce Brown είναι και οι δύο εξαιρετικά ενθουσιασμένοι να διαιρούν και να κυριαρχούν από ακτή σε ακτή με το MC 250F. Μπαίνοντας στην πέμπτη σεζόν του στην κατηγορία, ο Mosiman πήρε το μερίδιό του στο βάθρο και στην πρώτη πεντάδα, αλλά ο 22χρονος έχει στραμμένο το βλέμμα του στις νίκες σε αγώνες το 2022. Με μια εποικοδομητική περίοδος προετοιμασίας πίσω του, ο Mosiman είναι έτοιμος για τη μάχη για το πρωτάθλημα και στις δύο κατηγορίες αυτή τη σεζόν.

Michael Mosiman: “Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην ομάδα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για τη σεζόν! Τα νέα παιδιά που έχουμε είναι πραγματικά έμπειρα και διασκεδάζουμε πολύ στην προετοιμασία. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για την ποιότητα της οδήγησης που έχουμε κάνει μαζί και δεν μπορώ να σκεφτώ μια κακή μέρα που είχαμε στην πίστα. Όλοι μας είχαμε μερικές πολύ καλές μάχες χτυπώντας τις μπάρες και ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. Απλώς ανυπομονώ για τη σεζόν, η συντροφικότητα είναι καλύτερη, η εξοικείωση είναι καλύτερη, η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη και γενικά, έχουμε ένα πολύ ολοκληρωμένο πρόγραμμα και νομίζω ότι θα το δείτε στο τα αποτελέσματα.”

Παραταχθείς απέναντι από τον συμπαίκτη του στην κατηγορία 250SX, ο Pierce Brown είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη σεζόν του 2022 με έναν νέο μηχανικό αγώνων, τον Derik Dwyer, ο οποίος φέρνει στη σχέση, πολυετή εμπειρία κατάκτηση πρωταθλημάτων. Ο 19χρονος Brown είχε μια βόλτα ξεκούρασης στο Daytona SX του περασμένου έτους, φτάνοντας στο πρώτο βάθρο στην καριέρα του, αλλά η ορμή του ήταν μικρή αφού υπέστη έναν τραυματισμό στον αντίχειρα στον επόμενο γύρο. Πίεσε σκληρά για να ανακάμψει για την motocross σεζόν, αλλά δεν ήταν σε θέση να συγκεντρώσει μια ολόκληρη σεζόν στην πίστα. Νιώθοντας σε φόρμα, γρήγορος και υγιής, ο Brown στοχεύει για μια δυνατή και συνεπή χρονιά το 2022.

Pierce Brown: «Όλα πήγαν υπέροχα κατά την προετοιμασία! Έχουμε μερικά νέα πρόσωπα στην ομάδα – έχω έναν νέο μηχανικό, τον Derik Dwyer, και έναν νέο προπονητή, τον Wil Hahn, που ήρθαν στα μισά του δρόμου στο motocross την περασμένη σεζόν. Με αυτούς τους δύο που προστέθηκαν στο πρόγραμμα, νιώθω ότι όλα ενώνονται και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος! Νιώθω ότι δεν ήμουν ποτέ τόσο προετοιμασμένος για μια σεζόν μέχρι στιγμής στην καριέρα μου, οπότε διαμορφώνεται σε μια πραγματικά καλή χρονιά. Όλοι στην ομάδα δουλεύουν πολύ καλά. Περπατάμε μαζί κάθε μέρα και πηγαίνουμε γυμναστήριο μαζί κάθε μέρα, οπότε σίγουρα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα όταν διασκεδάζουμε. Είμαι ενθουσιασμένος! Θα γυρίσουμε μερικά κεφάλια, σίγουρα!».

Με τον Team Manager Tyler Keefe υπεύθυνο του προγράμματος για τη δεύτερη χρονιά του, η ομάδα είναι ενθουσιασμένη να υποδεχτεί τον νέο μας Crew Chief Josh Wisenor, ο οποίος έρχεται στη GASGAS με πολυετή εμπειρία ανώτατου επιπέδου στα paddock. Επιπλέον, οι μηχανικοί αγώνων Olly Stone (Barcia) και Derik Dwyer (Brown) ολοκληρώνουν ένα συμπαγές τρίο με το κλειδί επιστροφής Jay Burgess (Mosiman). Και ο προπονητής της ομάδας Wil Hahn θα ξεκινήσει την πρώτη του πλήρη σεζόν με την ομάδα το 2022.

Tyler Keefe: «Το να μπω στη δεύτερη χρονιά με τη μάρκα της GASGAS είναι πολύ συναρπαστικό. Νομίζω ότι η πρώτη χρονιά πήγε πολύ καλά και είχαμε μερικά πολύ καλά αποτελέσματα σε αγώνες, αλλά ειλικρινά, είχαμε πολύ θετικό μομέντουμ για τη μάρκα και για τους αναβάτες. Το να επαναφέρουμε λίγο τη διασκέδαση στο άθλημά μας και να γίνουμε δημιουργικοί σε ορισμένα πράγματα μάρκετινγκ ήταν διασκεδαστικό και νομίζω ότι μια ανάσα φρέσκου αέρα για τη βιομηχανία μοτοσικλετών και επίσης για τη μάρκα Troy Lee Designs. Κοιτάζοντας το 2022, είναι συναρπαστικό να έχουμε τους ίδιους αναβάτες να χτίσουμε και έχουμε φέρει μερικά νέα μέλη στην ομάδα για να βοηθήσουμε στην ανύψωση της καθώς και τον νέο μας προπονητή, τον Wil Hahn. Διασκεδάζουμε πολύ και όλη η ομάδα συνεργάζεται καλά, οπότε πιστεύω ότι θα έχουμε μερικούς καινοτόμους αγώνες φέτος. Τα παιδιά των 250 είναι σε ένα σημείο να κάνουν μια δήλωση για τον εαυτό τους για να εδραιωθούν ως ένα από τα παιδιά που πρέπει να νικήσουν. Ο Justin είχε μια υπέροχη σεζόν το 2021, οπότε με τον ίδιο να βελτιώνει κάποια πράγματα εδώ και εκεί, θα χτίσει πάνω από αυτό και θα προσπαθήσει να είναι μπροστά κάθε εβδομάδα. Θα πρέπει να είναι συναρπαστικό!»

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...