ΤΟ WORKSBIKE TEAM ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΝΤΟΥΡΟΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ 6/2/22

Το WORKSBIKE TEAM διοργανώνει στις 6/2/2022 Εντουροβόλτα 105+ Χιλιομέτρων για τους λάτρεις του Εντούρο.Το Event θα λάβει χώρα στις περιοχές Κρυονερίου Κατσιμιδίου Αγίου Μερκουρίου Αυλώνας Μαλακάσας Λίμνης Μαραθώνα και πίσω.

Περιλαμβανει κάποια γνωστά μονοπάτια αλλά και πολλά Νέα και σε πολλά από αυτά θα υπάρχει διαχωρισμός HARD – SOFT.Παρακαλούνται όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν να γνωρίζουν εξ αρχής πως οι διαδρομές HARD είναι για τους λάτρεις του Σκληροπυρηνικού Εντουρο με στοιχεία EXTREME μέσα σε αυτά και είναι διαδρομές που έχουν (γεννήσει) Πρωταθλητές …..Κατά την διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν πολλά πιστάκια όπου θα μπορούν όλοι να διασκεδάσουν αλλά και να πάρουν μια ανάσα πριν συνεχίσουν.

Σκοπός επίσης του Event είναι να γνωρίσουμε να αγαπήσουμε και να προστατεύσουμε σαν κόρη οφθαλμού το τελευταίο πράσινο στην περιοχή της Πρωτευούσης. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα λόγω Covid όπως ορίζει ο νόμος θα υπάρχουν ΣΕΔ για τον έλεγχο των συμμετεχόντων και τέλος το μεγαλύτερο μέρος των Εσόδων θα διατεθεί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο του 2022 όπως γίνεται πολλά χρόνια τώρα. Σημειο εκκίνησης θα είναι ο γνωστός Γρηγόρης ΒΡ μετά την γέφυρα της Βαρυμπόμπης η εκκίνηση θα είναι στις 9 Το πρωι και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ Με απόδειξη.

614 More posts in ENDURONEWS category
Recommended for you
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ENDURO 2024 ΣΠΑΡΤΗ

Ο πρώτος διήμερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2024 ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη με τον Παναγιώτη...