BMU 2022 – ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Η Βαλκανική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας BMU φαίνεται ότι αλλάζει σελίδα μετά και την πρόσφατη συνέλευση των κρατών μελών της, περνώντας από την διαχείριση της Βουλγαρίας στην εποχή όπου τα ηνία αναλαμβάνει η Ρουμανία.

Για πολλά χρόνια τον οργανωτικό ρόλο της Βαλκανικής Ομοσπονδίας είχε αναλάβει η Βουλγαρία, διεξάγοντας αγώνες και πρωταθλήματα στην περιοχή των Βαλκανίων. Από την περσινή περίοδο όμως, η Ρουμανία πέρασε σε έναν πιο ενεργό ρόλο φέρνοντας νέες ιδέες με περισσότερη εξωστρέφεια και καλύτερη προβολή και ενημέρωση για τους Βαλκανικούς αγώνες.

Στην πρόσφατη συνέλευση εκλέχτηκε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο όπου Πρόεδρος ανέλαβε ο Cristian Muresan από την Ρουμανία ενώ τα υπόλοιπα μέλη είναι οι Angel Trankov(Βουλγαρία), Bogidar Michailovits(Σερβία), Bekir Yunus Ucar(Τουρκία) και η Πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ Μαρία Τσεσμελή.

Για το 2022 μόνο για το άθλημα του motocross έχουν ανακοινωθεί 11 αγώνες σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Μολδαβία, Τουρκία και Ελλάδα(Καβάλα). Η συμμετοχή της χώρας μας σε αυτήν την επανίδρυση της Βαλκανικής Ομοσπονδίας ελπίζουμε ότι θα φέρει επιτέλους την σωστή αντιμετώπιση του θεσμού από την δική μας Ομοσπονδία, με την οργάνωση, προετοιμασία και αποστολή Εθνικών Ομάδων στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα, στα πρότυπα που χαρακτηρίζουν τις δυνατές χώρες του θεσμού, και ίσως πιέσει τις διαδικασίες ώστε να έχουμε ένα ανακοινωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα στους ρυθμούς της Βαλκανικής Ομοσπονδίας.

283 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ΑΜΟΤΟΕ – ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 30/4/24

Ανακοινωνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ όπως αυτό εξελεγει στις 30 Απριλίου 2024 ....