Η ΛΕ.Μ.Α.Ν. ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ MOTOCROSS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Έκοψε την πίτα και έδειξε τη δυναμική της η ΛΕΜΑΝ – Μια μεγάλη εκδήλωση πραγματοποίησε η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγίου Νικολάου, στον όμορφο και λειτουργικό χώρο που φιλοξενούνται πλέον οι δράσεις της και την πίστα που έχει διαμορφωθεί στο Βαθύ (πρώην εργοτάξιο ΒΟΑΚ), πραγματοποιώντας αγιασμό και την κοπή της βασιλόπιτας της για τη νέα χρονιά 2022, παράλληλα με δράση κυρίως για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους αθλητές της, σε ένα ωραίο θέαμα το οποίο απόλαυσαν οι φίλοι του σωματείου μηχανοκίνητου αθλητισμού και του σωματείου.

Παρουσία των αντιδημάρχων Αγίου Νικολάου Χάρη Αλεξάκη και Κώστα Καστελλιανάκη και του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΑΕΑΝ Μιχάλη Γαρεφαλάκη τους οποίους και ευχαρίστησε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΛΕΜΑΝ Μανόλης Σκύβαλος, τον αγιασμό τέλεσε ο π’ Γεώργιος Ανδρεαδάκης και ευλόγησε την βασιλόπιτα, δίνοντας τις ευχές του για το νέο έτος με υγεία και ασφάλεια ιδιαίτερα για τους αθλητές που αγωνίζονται σε ένα απαιτητικό άθλημα όπως αυτό του μοτοκρός, ευχόμενος καλή πρόοδο και επιτυχίες. Το φλουρί κέρδισε ο Ραφαήλ Κουμπανάκης με δώρο ένα κράνος από την «Yamaha-Αλτσιάδης».

Ακολούθησε επίδειξη από τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας της ΛΕΜΑΝ και άπαντες έμειναν εντυπωσιασμένοι τόσο για τον μεγάλο αριθμό των παιδιών κάθε φύλου και ηλικίας που βρίσκονται κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την εξαιρετική οδήγηση τους στο μικρό χρονικό διάστημα της ενασχόλησης τους, όσο και από τον τρόπο με τον οποίοι οι παλαιότεροι και έμπειροι αθλητές προσπαθούν να τους περάσουν μηνύματα για σωστή και ασφαλή οδήγηση, βρισκόμενοι δίπλα τους σε κάθε κίνηση. Εν συνεχεία, η σχολή οδηγών «Στεφανάκης» πραγματοποίησε μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής στα παιδιά. -Η πιο όμορφη στιγμής της εκδήλωσης ήταν η τούρτα έκπληξη που ετοίμασαν οι άνθρωποι της ΛΕΜΑΝ στον πρόεδρο Μανόλη Σκύβαλο η οποία πάνω έγραφε «BigBoy Motocross Academy 120», ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε τα γενέθλια και αγκαλιά με τις δύο κόρες του, έσβησε τα κεράκια.

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...