MXGP 2022 – Η STANDING CONSTRUCT HUSQVARNA FACTORY RACING ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ HUSQVARNA ΣΤΟ MXGP

Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FIM MOTOCROSS ΜΕ ΤΟΥΣ PAULS JONASS ΚΑΙ BRIAN BOGERS ΜΕ FC 450
Η Husqvarna Motorcycles είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Standing Construct Husqvarna Factory Racing θα εκπροσωπήσει επίσημα τη μάρκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP το 2022. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη διάσημη ομάδα θα δουν και τους δύο αναβάτες, Pauls Jonass και Brian Bogers, να αγωνίζονται με τα αποδεδειγμένα μηχανήματα FC 450. Το ταλαντούχο δίδυμο ενθουσιασμένο για τη νέα σεζόν που θα ξεκινήσει αργότερα αυτόν τον μήνα, τον Φεβρουάριο του 2022.

Με την Standing Construct Husqvarna να διατηρεί τις υπηρεσίες του πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή MX2 Pauls Jonass μαζί με τον πολύ ικανό Ολλανδό Brian Bogers, η ομάδα θέλει να αξιοποιήσει την πολύ θετική σεζόν της το 2021 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP που έφερε πολλά βάθρα και πέντε κορυφαία αποτελέσματα.

Ξεκινώντας με το MXGP της Μεγάλης Βρετανίας στις 20 Φεβρουαρίου, η σειρά MXGP 20 γύρων έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει σε ένα παραδοσιακό ημερολόγιο με διήμερη αγωνιστική μορφή και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να εξασφαλίσει ένα πραγματικό παγκόσμιο πρωτάθλημα. Με τον Pauls και τον Brian να είναι ενθουσιασμένοι για τη νέα σεζόν μετά από μια θετική περίοδο προετοιμασίας για δοκιμές και προπονήσεις, το στάδιο για να επιτύχουν και οι δύο αναβάτες τους στόχους τους το 2022.

Pauls Jonass: «Δεν απέχουμε πολύ από τη νέα σεζόν που είναι πραγματικά συναρπαστική και προχωράμε για να αγωνιστούμε ξανά με τα μηχανήματα της Husqvarna, πραγματικά νιώθω ότι το 2022 θα είναι μια εξαιρετική σεζόν για εμένα και για ολόκληρη την ομάδα. Το να μπορώ να παραμείνω στην ομάδα του Standing Construct είναι τέλειο για μένα, καθώς κάναμε πολλή σκληρή δουλειά πριν από την περασμένη σεζόν, και ξέρω ότι αυτό θα μας δώσει μια σταθερή βάση για το 2022. Έχουμε στόχους να επιτύχουμε μαζί και νομίζω ότι αυτό που δημιουργήσαμε τον τελευταίο χρόνο θα κάνει μεγάλη διαφορά φέτος. Αυτή η εκτός σεζόν ήταν πολύ σύντομη και έχει γίνει πολλή σκληρή δουλειά για την προετοιμασία για τον πρώτο γύρο. Με την ομάδα ήμασταν πολύ απασχολημένοι με την προσαρμογή στη νέα μοτοσυκλέτα και μέχρι στιγμής, όλα ήταν θετικά και ένιωσα άνετα στο FC 450 αμέσως. Γενικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το 2022 και ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Brian Bogers: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Η μετάβαση στα μηχανήματα της Husqvarna δεν ήταν μια μεγάλη αλλαγή και η ομάδα Standing Construct Husqvarna μου πρόσφερε μια καταπληκτική μοτοσυκλέτα, όπως έκαναν πέρυσι. Επιστρέφουμε σε μια διήμερη μορφή για τα Σαββατοκύριακα GP το 2022, η οποία είναι μια άλλη θετική αλλαγή για μένα, καθώς θα υπάρχει πολύ περισσότερος χρόνος πίστας για να επιλέγω πραγματικά τη μοτοσυκλέτα για κάθε γύρο. Δεν είναι πολύς καιρός μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τον πρώτο γύρο στο Matterley Basin. Η ομάδα του Standing Construct είναι καταπληκτική και μου φαίνεται σαν οικογένεια, οπότε αυτό σίγουρα θα με βοηθήσει να πετύχω τους στόχους μου. Το 2021 πέτυχα πολλά αποτελέσματα στην πρώτη πεντάδα, οπότε ο στόχος μου για το 2022 θα είναι να είμαι μπροστά και μέσα στην πρώτη πεντάδα πιο σταθερά. Με αυτή την ομάδα και τη νέα μου μοτοσυκλέτα, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορώ να το πετύχω».

Tim Mathys – Standing Construct Husqvarna Factory Racing Team Manager: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι που έχουμε την εμπιστοσύνη της Husqvarna Motorcycles να εκπροσωπήσει επίσημα τη μάρκα στο MXGP. Καθώς είναι ένας από τους πρωτοπόρους των μοτοσυκλετών offroad με τόσο μεγάλη ιστορία και φήμη, είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για την ομάδα. Απολαύσαμε μια υπέροχη διετία τρέχοντας το πρόγραμμα GASGAS στο MXGP και νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά με τη νίκη σε έναν γύρο MXGP και την κατάκτηση πολλών βάθρων, αλλά τώρα το να εκπροσωπούμε τη Husqvarna στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μοτοκρός στον κόσμο είναι άλλη μια τεράστια τιμή . Με τον Pauls Jonass και τον Brian Bogers, έχουμε δύο αναβάτες που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να οδηγήσουν στην πρώτη πεντάδα στο MXGP και με την ηλικία τους πιστεύω ότι η επιπλέον εμπειρία από την περασμένη σεζόν θα τους κάνει ακόμα πιο δυνατούς το 2022. Και οι δύο αναβάτες αισθάνονται πολύ άνετοι μέσα στην ομάδα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον επαγγελματισμό τους, επομένως είναι μια καλή βάση για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Θα κρατήσουμε το ίδιο πλήρωμα και τη νέα σεζόν. Όλοι είναι πολύ έμπειροι, και εργάζονται όλοι μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Με τον Βιμ βαν Χουφ να επιβλέπει την ομάδα, είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε μια από τις πιο ικανές ομάδες στη μάντρα, οπότε ανυπομονώ για το 2022 με πολλή αυτοπεποίθηση».

Robert Jonas – Αντιπρόεδρος Motorsports Offroad: «Η μεταφορά των αγωνιστικών προσπαθειών MXGP της Husqvarna Motorcycles στην ομάδα Standing Construct ήταν μια εύκολη απόφαση λόγω των επιτευγμάτων τους στην πίστα και του επαγγελματισμού και της εργασιακής τους ηθικής μακριά από αυτό. Έκαναν απίστευτη δουλειά για να ανεβάσουν το προφίλ της μάρκας GASGAS τις δύο τελευταίες σεζόν στο MXGP και πιστεύω ακράδαντα ότι θα κάνουν το ίδιο και για τη Husqvarna Motorcycles το 2022. Η ομάδα έχει ξεκάθαρα μια υπέροχη ατμόσφαιρα και έναν πολύ ισχυρό δεσμό , το οποίο δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον τόσο για τον Pauls όσο και για τον Brian για να πετύχουν τους στόχους τους. Εύχομαι και στους δύο, και σε όλη την ομάδα, τη μεγαλύτερη επιτυχία το 2022».

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...