MXGP 2022 – ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ MATTERLEY BASIN

Η Infront Moto Racing, η FIM και ο τοπικός Διοργανωτής με λύπη ενημερώνουν ότι λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών στο Matterley Basin, ως αποτέλεσμα της καταιγίδας Eunice, ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2022 θα αναβληθεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Παρά τις προσπάθειές, και μετά από πολυάριθμες συναντήσεις με την Ομάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού από το Χάμσαϊρ, που αποτελείται από το Συμβούλιο της Κομητείας του Winchester, την Αστυνομία και την Περιβαλλοντική Υγεία, εκδόθηκε κυβερνητική προειδοποίηση λόγω των ισχυρών ανέμων που σημειώθηκαν χθες και προβλέπεται ότι θα συνεχιστούν όλο το Σαββατοκύριακο.

Η Infront Moto Racing, η FIM και η τοπική διοργανώτρια αποφάσισαν να αναβάλουν την εκδήλωση για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Το κύριο μέλημα της Infront Moto Racing και όλων των εμπλεκόμενων μερών είναι η υγεία και η ασφάλεια οποιουδήποτε παρευρίσκεται στην εκδήλωση είτε είναι κοινό, αναβάτες, ομάδες, εργαζόμενοι και μέλη της βιομηχανίας.

Το MXGP της Μεγάλης Βρετανίας επαναπρογραμματίζεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο, με τη διοργάνωση να διεξάγεται στις 26-27 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι τυχόν εισιτήρια που αγοράστηκαν για αυτό το Σαββατοκύριακο θα ισχύουν για την εναλλακτική ημερομηνία. Οι κοινόχρηστοι χώροι θα παραμείνουν κλειστοί και θα ανοίξουν εγκαίρως την επόμενη εβδομάδα.

Η Infront Moto Racing θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι βρίσκονται στο χώρο καθώς και τους οπαδούς για την κατανόησή τους καθώς συνεχίζουν να διαχειρίζονται αυτήν την ατυχή κατάσταση και ανυπομονούν να ξεκινήσουν τη σεζόν 2022 το επόμενο Σαββατοκύριακο.

1966 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα των προκριματικών του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...