SCRAMBLEGR 2022 – O ΠΡΩΤΟΣ ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΩΜΑΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

Την Κυριακή 6 Μαρτίου ο ΑΣΗ διοργάνωσε το πρώτο φετινό(φιλικό) scramble στον φανταστικό χώρο της Μονής Αρκαδίου. Η ημέρα ήταν ιδανική με τις βροχές των προηγουμένων ημερών να έχουν ποτίσει το χώμα δημιουργώντας ένα φανταστικό αλλά πολύ δύσκολο τερέν με πολλά λούκια σχεδόν σε όλες τις στροφές. Ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε στον αγώνα απόλαυσε πολύ ωραίες μάχες και πλούσιο θέαμα σε όλες τις κατηγορίες ενώ η νέα σχεδίαση της διαδρομής τα είχε όλα !!

Στο αγωνιστικό κομμάτι τωρα και συγκεκριμένα στην κατηγορία των νέων το 1-2-3 έκαναν οι Καβαλος , Κτιστάκης και Στεφανάκης οδηγώντας πολύ ωραία για πρώτη φορά. Στην κατηγορία expert οι Σκυβαλος και Πασπατης κινήθηκαν πολύ γρήγορα και έδωσαν δυνατό θέαμα τερματίζοντας με αυτή την σειρά.

Στην S2 είχαμε τις πιο σκληρές μάχες από όλες τις κατηγορίες . . . .οι Φύτζανης , Γιακγιοζης και Βουνακης άλλαζαν θέσεις συνεχώς οδηγώντας πολύ γρήγορα καθ όλη την διάρκεια του αγώνα , ενώ την γραμμή του τερματισμού πέρασε πρώτος ο Φλυτζανης με τον Γιαγκιοζη οριακά δεύτερο και τον Βουνακη να συμπληρώνει το βάθρο , και εδώ να δώσουμε ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους Φλυτζανη και Βουνακη που ενώ ουσιαστικά είναι ακόμα νέοι οδηγοί κατάφεραν να κοντράρουν στα ίσια τον πρωταγωνιστή της κατηγορίας Γιαγκιοζη.

Στην S1 o Λιονης για άλλη μια φορά έκανε έναν μοναχικό αγώνα και κέρδισε την κατηγορία του , με τον ανανεωμένο δίχρονο Γεωργιάδη να κερδίζει την δεύτερη θέση ενώ ο Βουλγαρελης με 450 πλέον ήταν αυτός που έκλεισε την τριάδα στην μεγάλη κατηγορία.Στην κατηγορία των βετεράνων τα Χανιά ήταν οι κυρίαρχοι με τον εντυπωσιακό Σταματακη να κερδίζει για πρώτη φορά την κατηγορία και το σημαντικότερο πέρασε τον δάσκαλο και φίλο του και μόνιμο νικητή των βετεράνων Καρυωτάκη !!Στο τελευταίο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο θαλασσόλυκος Ντεντακης. Μετα το τέλος του αγώνα έγιναν και οι απονομές κάτω από τα δέντρα του δάσους με πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές.

283 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ΑΜΟΤΟΕ – ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 30/4/24

Ανακοινωνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ όπως αυτό εξελεγει στις 30 Απριλίου 2024 ....