SUPER ENDURO 2022 – ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ B.BOLT ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ RIESA I

Σε ακόμα έναν φετινό αγώνα του Super Enduro 2022 ο Billy Bolt ήταν καταιγιστικός. Πήρε άνετα την Super Pole και παρά τις κακές του εκκινήσεις και στους τρεις Τελικούς του προτελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος στην Riesa, κατάφερε να κερδίσει και τους τρεις, ξεκινώντας μάλιστα τον δεύτερο από τελευταίος μετά από πτώση!

Την ημέρα που ο Billy Bolt έγινε αναβάτης της Red Bull κατέκτησε τον δεύτερο του τίτλο στο Super Enduro.

Η τριπλή του νίκη και το βαθμολογικό του προβάδισμα από τους προηγούμενους αγώνες τον έφεραν πρόωρο αλλά και αήττητο πρωταθλητή με ένα ακόμα γύρο να απομένει, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο ίδιο γερμανικό στάδιο της Riesa. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Colton Haaker 2-2-2 καταφέρνοντας να οδηγήσει τους δύο από τους τρεις τελικούς και να επικρατήσει του Jonny Walker 3-3-3 που τον απειλούσε από την τρίτη θέση. Ο Walker συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών αλλά θα δώσει αύριο μάχη με τον Haaker για την δεύτερη θέση της βαθμολογίας αφού ισοβαθμούν μετά την Riesa I.

Δυστυχώς από τον πρώτο Τελικό ο Taddy Blazusiak αναγκάστηκε να εγκαταλείψει όταν προσγειώθηκε κόντρα σε έναν κορμό μετά από άλμα, σπάζοντας τον καρπό του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...