FIM HARD ENDURO 2022 – O M.ROMAN ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Ο Mario Roman κέρδισε στις επιθέσεις του Billy Bolt στο εξαντλητικό Minus 400 main event στο Ισραήλ, κερδίζοντας την πρώτη του φετινή νίκη στον πρώτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Hard Enduro της σεζόν.

Το ζευγάρι πολέμησε σκληρά μέσα στις δύο ώρες, αλλά καθώς σημείωνε την τρίτη ώρα ο εργοστασιακός αναβάτης της Sherco, απομακρύνθηκε από τον αντίπαλό του με τη Husqvarna όταν οι συνθήκες έγιναν βάναυσα ζεστές και το έδαφος έγινε πιο δύσκολο. Ο Mario πέτυχε τη νίκη σε συνολικό χρόνο 3:48.24, επτά λεπτά μακριά από τον πρωταθλητή.

Ο Bolt τερμάτισε δεύτερος και συνοδεύτηκε στο βάθρο από τον Graham Jarvis, με λίγο περισσότερο από δύο λεπτά πίσω από τον «συμπαίκτη» του στη Husqvarna σε αυτόν τον πρώτο αγώνα του Graham μετά από τον τραυματισμό του στο Romaniacs του 2021.

Ο Alfredo Gomez έμεινε σταθερός όσο ποτέ για να πάρει την τέταρτη στη γενική, έχοντας κερδίσει τον νικητή του προλόγου της δεύτερης ημέρας, Wade Young προς το τέλος της τρίτης ώρας του αγώνα.

Ο Roman, ο Bolt, ο Jarvis, ο Gomez και ο Young ήταν οι μόνοι αναβάτες που έφτασαν στο ένατο σημείο ελέγχου κυριολεκτικά χωρίς λάστιχα!

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...