O T.CAIROLI ΣΕ ΑΓΩΝΑ ENDURO ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Με 500 αναβάτες που παρατάχθηκαν για τον δεύτερο γύρο της σειράς KTM Enduro Trophy 2022 στην Ιταλία, και συμμετείχαν μαζί με τον θρύλο του MXGP, Tony Cairoli για ένα σωστό mudfest στο πρώτο enduro του εννέα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή motocross.

Διοργανώθηκε από το Baglioni Motorcycle Club, ο δεύτερος γύρος της δημοφιλούς σειράς στην Ιταλία για αναβάτες με μοτοσυκλέτες enduro αυστριακής κατασκευής (υπάρχει ένα Husqvarna Enduro Trophy και GASGAS Enduro Trophy μαζί με το καθιερωμένο KTM Trophy) που διοργανώθηκε στο Castiglion Fiorentino στην Τοσκάνη.

Μια μοτοσυκλέτα ξεχώρισε στο parc ferme, ένα 350 EXC-F με τον αριθμό 222 στα πλάγια που χρησιμοποίησε ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής motocross για να αγωνιστεί στον πρώτο του αγώνα, εξοπλισμένο με φώτα και πινακίδα κυκλοφορίας. Λαμβάνοντας μέρος μαζί με τους φίλους του Joakin Furbetta και Gianluca di Marziantonio, ο Cairoli πήρε τον αγώνα αρκετά σοβαρά παρά την ανακοίνωση μέσα στην εβδομάδα ότι θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα AMA Pro Motocross 2022 για την KTM Βόρειας Αμερικής.

Οι συνθήκες ήταν κακές στους λόφους των Απεννίνων της Ομβρίας με βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, συν μια «νεροβόμβα» που έπεσε το βράδυ του Σαββάτου. Αυτό έκανε τους διοργανωτές και τον επιθεωρητή της διαδρομής, θρύλο του enduro Giovanni Sala να τροποποιήσει τη διαδρομή για να γίνει πιο βατή. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 8:30 π.μ. με τον Cairoli να κερδίζει τις πρώτες ειδικές. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο Σικελός είχε μια πτώση στην Cross Test, δίνοντας τη συνολική νίκη στον Joakin Furbetta μπροστά από τον Matteo Del Coco με μόλις δύο δέκατα, λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα από τον Tony Cairoli της τρίτης θέσης.

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...