AMA SX/MX 2022 – O Ε.TOMAC ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ STAR YAMAHA ΜΟΝΟ ΓΙΑ TO SUPERCROSS TOY 2023!

Η Monster Energy Yamaha Star Racing είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή των 450 πρωταθλητών της το επόμενο έτος – του πρόσφατα εστεμμένου 2022 Monster Energy AMA Supercross 450SX Champion Eli Tomac και του 2021 Lucas Oil Pro Motocross Champion Dylan Ferrandis.

Φέτος από την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου κορυφαίας κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Tomac έβαλε υπογραφή σήμερα στο φινάλε της σεζόν στο Salt Lake City της Γιούτα και θα επιστρέψει με την ομάδα Monster Energy Yamaha Star Racing για τη σεζόν supercross 2023. Ήταν μια εκπληκτική σεζόν για το ντεμπούτο του με το Yamaha YZ450F, οδηγώντας σε επτά νίκες, συμπεριλαμβανομένου ενός εντυπωσιακού σερί νικών πέντε νικών και επίσης μιας έκτης νίκης που έσπασε τα ρεκόρ στο θρυλικό αγώνα Daytona International Speedway. Ο Tomac έχει πλέον επικεντρωθεί στην επιστροφή σε πλήρη φυσική κατάσταση για την επερχόμενη σεζόν του AMA Motocross, η οποία ξεκινά σε τρεις εβδομάδες.

Ο Ferrandis επιστρέφει την επόμενη χρονιά για την έβδομη σεζόν του στην ομάδα, όπου έχει απολαύσει μια εκπληκτική θητεία στα 250SX West Championships, το Πρωτάθλημα 250MX 2020 και το Πρωτάθλημα 450MX 2021. Πέρυσι, ως “rookie” έβαλε τον εαυτό του στην ελίτ παρέα παίρνοντας τον τίτλο της κορυφαίας κατηγορίας ένα Σαββατοκύριακο νωρίτερα στον προτελευταίο γύρο Pro Motocross στην Pala της Καλιφόρνια. Ο Γάλλος έδειξε ταχύτητα και αυτή τη σεζόν στο Supercross, σημειώνοντας ένα βάθρο στο βάθρο μαζί με τον ομόσταυλο του του στο Σαν Ντιέγκο, αλλά δυστυχώς αργότερα έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Επιστρέφοντας σε πλήρη φυσική κατάσταση, ο Ferrandis έχει βάλει στόχο να υπερασπιστεί το νούμερο ένα στην μοτοσυκλέτα του στο πρωτάθλημα Lucas Oil Pro Motocross.

Jim Roach – Yamaha Racing Department Manager για το YMUS
«Είναι μια υπέροχη στιγμή να είσαι μέλος της Monster Energy Yamaha Star Racing Team! Με τον Eli να κατακτά το πρωτάθλημα supercross το περασμένο Σαββατοκύριακο και τον Dylan να κατακτά το πρωτάθλημα motocross το περασμένο φθινόπωρο, ανυπομονούμε να δούμε το #1 στο Yamaha YZ450F! Με τον Eli και τον Dylan να υπογράφουν τις επεκτάσεις συμβολαίων, ανοίγουμε το δρόμο για συνεχή επιτυχία μέχρι και το 2023».

Jeremy Coker, Monster Energy Yamaha Star Racing 450 Team Manager
«Ήταν καταπληκτικό να μπαίνουμε φέτος με δύο αναβάτες που έχουν δοκιμαστεί στο πρωτάθλημα – τον ​​κυρίαρχο πρωταθλητή 450 Motocross Dylan Ferrandis και τον πρωταθλητή 2020 450 Supercross Eli Tomac. Είμαστε ακόμη πιο ενθουσιασμένοι που θα πάμε την επόμενη χρονιά με την ίδια ομάδα και με τις νούμερο ένα στην κορυφαία κατηγορία και των δύο πρωταθλημάτων. Είναι καλό για το ηθικό ολόκληρης της ομάδας του αγώνα και θα κρατήσει όλους συγκεντρωμένους στην προσπάθεια να το πετύχουν ξανά. Ο νούμερο ένα στόχος μας είναι να έχουμε το νούμερο στις μοτοσυκλέτες μας στο μέλλον. Όλη η ομάδα είναι πραγματικά ενθουσιασμένη και έτοιμη να αποδείξει στον κόσμο ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε ξανά».

Eli Tomac, Monster Energy Yamaha Star Racing
«Είναι πολύ συναρπαστικά νέα. Η φετινή χρονιά ήταν βασικά ένα όνειρο για μένα, να καταφέρω να κερδίσω τόσους αγώνες και το πρωτάθλημα. Αρχικά, ήταν μια συμφωνία ενός έτους, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα πάω ξανά σε αγώνες το 2023. Είναι μια εξαιρετική ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη νίκη και όλοι προσπαθούμε να το συνεχίσουμε».

Dylan Ferrandis, Monster Energy Yamaha Star Racing
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για άλλη μια χρονιά με την ομάδα που απόλαυσα όλες μου τις επιτυχίες εδώ στην Αμερική. Θα είναι η έβδομη χρονιά μας μαζί και σίγουρα ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες νίκες και πρωταθλήματα στο μέλλον».

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...