AMA MX 2022 – ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ Ο D.FERRANDIS

Ο Dylan Ferrandis της Monster Energy Yamaha Star Racing θα χάσει την έναρξη της σεζόν του Lucas Oil Pro Motocross για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ρήξη συνδέσμου στον αριστερό αντίχειρά του, προκειμένου να επιστρέψει σε πλήρη φυσική κατάσταση το συντομότερο.

Ο Ferrandis τραυματίστηκε σε ένα ατύχημα την περασμένη Τρίτη ενώ οδηγούσε κατά τη διάρκεια της ημέρας Τύπου στο Fox Raceway. Ο υπερασπιζόμενος πρωταθλητής 450MX ήλπιζε να παραταχθεί για την έναρξη της σεζόν, αλλά μετά από συνεννόηση με τους γιατρούς του, πάρθηκε η απόφαση να υποβληθεί η χειρουργική επέμβαση. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για την επιστροφή του σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Jeremy Coker, 450 team manager Monster Energy Yamaha Star Racing: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τον Dylan. Έχει δουλέψει τόσο σκληρά για να είναι προετοιμασμένος για τη σεζόν Pro Motocross. Είναι αποκαρδιωτικό τόσο για εκείνον όσο και για την ομάδα να του αφαιρείται έτσι η υπεράσπιση του τίτλου, αλλά ξέρουμε ότι θα ανακάμψει ακόμα πιο δυνατά και θα είναι έτοιμος να κερδίσει αγώνες και πρωταθλήματα».

Dylan Ferrandis: «Δυστυχώς, είχα ένα μικρό ατύχημα την Τρίτη και τραυμάτισα τον αριστερό μου αντίχειρα. Νόμιζα ότι ήταν ένα μικρό διάστρεμμα, αλλά η ιατρική εξέταση έδειξε σπασμένο σύνδεσμο με το φαινόμενο Stenner, που σημαίνει ότι δεν θα αναρρώσει ποτέ χωρίς χειρουργική επέμβαση. Ήθελα να προσπαθήσω να οδηγήσω το Σάββατο, αλλά χωρίς χειρουργική επέμβαση, σε λίγες εβδομάδες, ο σύνδεσμος μπορεί να πεθάνει και η βλάβη μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη. Αποφασίσαμε με την ομάδα να πάμε για το χειρουργείο τώρα για να με έχουν πίσω στην πλήρη φυσική μου ικανότητα, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα χάσω την αρχή της σεζόν του motocross. Μη μπορώντας να υπερασπιστώ το πρωτάθλημα που κατέκτησα πέρυσι και να φορέσω το Νο. 1 εκεί που πρέπει, βρίσκομαι στο πιο θλιβερό σημείο της καριέρας μου. Έχω δουλέψει τόσο σκληρά και έχω επενδύσει τα πάντα για να κερδίσω ξανά αυτό το πρωτάθλημα, είναι αποκαρδιωτικό για τους χορηγούς μου και τους ανθρώπους που με βοηθούν. αυτό το άθλημα είναι τόσο αδίστακτο».

1963 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXOEN 2024 – ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Tο Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών που πρόκειται να διεξαχθεί στο TCS Racing Park κοντά στη...