ISDE 2022 – 34 ΕΘΝΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ…ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Καθώς η προεγγραφή για το 2022 FIM International Six Days of Enduro (ISDE) έχει πλέον κλείσει, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες για τις ομάδες και τα έθνη που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση στο Le Puy-en-Velay της Γαλλίας από Δευτέρα 29 Αυγούστου έως Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.

Το εξαιρετικά εντυπωσιακό line up περιλαμβάνει την οικοδέσποινα χώρα τη Γαλλία και την υπεράσπιση των τίτλων από την πρωταθλήτρια των κατηγοριών World και Junior της Ιταλίας. Αλλά και οι πανίσχυρες Αμερικανίδες που εξασφάλισαν το Παγκόσμιο Τρόπαιο Γυναικών πέρυσι και κέρδισαν το World Trophy το 2019 καθώς και η Ισπανία που τερμάτισε δεύτερη στην κατηγορία World Trophy το 2021. Η Αυστραλία που δυστυχώς απουσίαζε από την τελευταία έκδοση λόγω της πανδημίας, αλλά που γύρισε σπίτι με το World Trophy το 2018, συν τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και την Πορτογαλία για να αναφέρουμε μερικούς από τους κύριους διεκδικητές.

Ενώ η Αυστραλία επιβεβαίωσε πρόσφατα τα μέλη της ομάδας της, οι περισσότερες χώρες θα ονομάσουν τους πραγματικούς αναβάτες που θα εκπροσωπήσουν το Trophy μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Εκτός από τους Αυστραλούς, μερικά από τα άλλα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο του enduro που συνδέονται με το φετινό ISDE, όπως οι Antoine Magain, Josep Garcia, Marc Sans Soria, Theo Espinasse, Hugo Blanjoue, Brad Freeman, Steve Holcombe. , Nathan Watson, Daniel McCanney, Matteo Cavallo, Davide Guarneri, Thomas Oldrati, Andrea Verona, Alex Salvini, Mikael Persson, Taylor Robert, Ryan Sipes και Krystof Kouble.

Με τριάντα τέσσερα έθνη να έχουν ήδη επιβεβαιωθεί και άλλα να ολοκληρώνουν επί του παρόντος τις εγγραφές τους, το φετινό ISDE σημειώνει νέο ρεκόρ ως προς τον αριθμό των διαγωνιζόμενων χωρών. Αυτά που περιλαμβάνονται στη λίστα μέχρι σήμερα περιλαμβάνουν Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδά, Χιλή, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ονδούρα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Λετονία, Λιθουανία , Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ισπανία, Νότια Αφρική, Σουηδία, Ελβετία, ΗΠΑ και Βενεζουέλα.

Σχεδόν εξακόσιοι πενήντα αναβάτες θα αγωνιστούν στο 2022 ISDE, με το εβδομήντα πέντε τοις εκατό αυτών των αναβατών να αποτελούν τις εκατόν πενήντα ομάδες Club από όλο τον κόσμο. Για πολλούς από αυτούς τους αναβάτες, το να φτάσουν στο τέλος της τελευταίας ημέρας και να γίνουν 6DAYS τερματίσαντες, καθώς και να βοηθήσουν την ομάδα τους να εμφανιστεί ψηλά στα αποτελέσματα των Club Team Awards, είναι ο κύριος στόχος τους.

Σε μόλις τρεις μήνες, ανυπομονούμε να τους δούμε όλους στην περιοχή Auvergne-Rhônes-Alpes για να απολαύσουν μια εκπληκτική εβδομάδα ή και περισσότερο στην καρδιά των γαλλικών αγώνων enduro, στο τμήμα Haute-Loire, με δωρεάν πρόσβαση για τους θεατές και ένα γεμάτο πρόγραμμα δραστηριοτήτων όπως αναφέρονται παρακάτω:

Επόμενα βήματα
• Πέμπτη 25 έως Κυριακή 28 Αυγούστου: Διαδικαστικός και τεχνικός έλεγχος + δωρεάν προπόνηση στην επίσημη πίστα προπόνησης στο Eycenac.
• Σάββατο 27 Αυγούστου στις 20:00: Τελετή έναρξης στο Le Puy-en-Velay με την παρέλαση των εθνών από την παλιά πόλη στην Place of Breuil.
• Δευτέρα 29 Αυγούστου έως Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου: Έναρξη του αγώνα στις 7:30 με τους πρώτους αναβάτες να επιστρέφουν στα paddock από τις 15:30. Συν ψυχαγωγία στην fan zone των paddocks καθημερινά από τις 17:00.
• Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου: Final Cross Test δίπλα στα paddocks και πάρτι 6 Days.

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...