MXGP 2022 – ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο R.FEBVRE ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ GP

Για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν, η Kawasaki Racing Team MXGP θα παρατάξει την πλήρη ομάδα της στο γερμανικό GP αυτού του Σαββατοκύριακου, καθώς ο Romain Febvre θα κάνει την επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross MXGP 2022.

Ήταν μια μεγάλη αναμονή για τον Γάλλο και την Kawasaki Racing Team MXGP και τους οπαδούς του motocross σε όλο τον κόσμο, αλλά τελικά αυτό το Σαββατοκύριακο θα σηματοδοτήσει την επιστροφή για τον δευτεραθλητή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021 που αποφάσισε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πίστα μετά από ελπιδοφόρες προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες. «Υπήρξαν πολλά άσχημα νέα τους τελευταίους μήνες, αλλά τώρα έχω ένα καλό και είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι θα επιστρέψω πίσω από την μπάρα αυτό το Σαββατοκύριακο», είπε ο Romain μετά από μια άλλη δοκιμαστική προπόνηση σήμερα το πρωί. Σε συμφωνία με την ομάδα θα επιστρέψει στους αγώνες στο γερμανικό GP του Teutschenthal αυτό το Σαββατοκύριακο. «Δεν οδήγησα τόσο πολύ ακόμα, καθώς προπονούμαι μόνο για δυόμισι εβδομάδες μέχρι στιγμής, αλλά η αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα είναι ήδη πολύ καλή, οπότε ήρθε η ώρα να επιστρέψω στους αγώνες. Όπως εξήγησα ήδη προηγουμένως, ο γιατρός μου είπε ότι ο πόνος θα με καθοδηγήσει, ακόμα κι αν μερικές φορές νιώθω λίγο πόνο, αυτό είναι αποδεκτό», συνέχισε.

Έχοντας να αγωνιστεί για αρκετούς μήνες, ο Romain δεν έχει πραγματικές προσδοκίες για την επιστροφή του, καθώς δεν έχει σημείο αναφοράς για την ταχύτητά του σε σύγκριση με τους αντιπάλους του στο MXGP. «Πηγαίνω στη Γερμανία χωρίς συγκεκριμένο στόχο, καθώς δεν οδήγησα με άλλους κορυφαίους αναβάτες τις τελευταίες εβδομάδες. Θα ήθελα να οδηγήσω με τον Ben, αλλά μετά το ατύχημα του στην Ισπανία δεν μπόρεσε να κάνει προπόνηση την περασμένη εβδομάδα. Δεν σταματήσαμε ποτέ να δουλεύουμε στο πρόγραμμα γυμναστικής μου, ακόμα και όταν δεν μπορούσα να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα, επομένως σωματικά είμαι έτοιμος και πιστεύω ότι η ταχύτητά μου θα είναι εντάξει, αλλά σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο στην αρχή να διατηρήσω την ταχύτητα για όλη τη διάρκεια των σκελών. Αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Δεν είμαι ακόμα στο 100%, αλλά καθώς έχω καλό συναίσθημα με τη μοτοσυκλέτα και καθώς είχαμε μερικές καλές προπονήσεις, ήρθε η ώρα να πάμε και ήταν καλύτερα να επιστρέψω στη Γερμανία παρά να περιμένω την Ινδονησία. Δεν θέλαμε να επιστρέψουμε στο εξωτερικό. Είναι πολύ καλύτερο στην Ευρώπη, ακόμα κι αν το Teutschenthal δεν είναι το πιο εύκολο κομμάτι για επιστροφή. Αλλά έχω κάποια εμπειρία και ξέρω τι απαιτείται».

Για τον Antti Pyrhönen και το προσωπικό του KRT, αυτά είναι φυσικά εξαιρετικά νέα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Romain πίσω στους αγώνες. Έχει δουλέψει εξαιρετικά σκληρά για την επιστροφή του και τώρα ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα και να αρχίσει να χτίζει τη φυσική κατάσταση του αγώνα. Είμαστε περήφανοι για τον αγώνα που δίνει ο Romain σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και μαζί με τον Ben, θα ολοκληρώσουν την ομάδα», κατέληξε ο Antti, ο οποίος έτσι θα έχει όλη την ομάδα του στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο.

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...