FIM HARD ENDURO 2022 – O K.RUSELL ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ERZBERGRODEO

Και φύγαμε! Ο τρίτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος FIM Hard Enduro έχει ζωντανέψει στο Red Bull Erzbergrodeo, με τον Αμερικανό Kailub Russell να ανατινάζει το Blaklader Iron Road Prologue πετυχαίνοντας τον πρώτο χρόνο.

Το πολυαναμενόμενο Red Bull Erzbergrodeo επιστρέφει και η αίσθηση στο Iron Giant είναι καλύτερη από ποτέ, καθώς χιλιάδες διψασμένοι ανταγωνιστές και θαυμαστές του Hard Enduro έχουν γεμίσει το εμβληματικό βουνό της Αυστρίας για τέσσερις ημέρες φοβερών αγώνων. Μετά από μια διασκεδαστική έναρξη των εργασιών με το MITAS Rocket Ride το βράδυ της Πέμπτης – που κέρδισε ο Αυστριακός Seppi Fally (Kawasaki) – τα πράγματα άρχισαν γρήγορα με την πρώτη διαδρομή στον πρόλογο-πρόκριση Blaklader Iron Road με την εκκίνηση 1.500 αναβατών για μια θέση στην 500άδα του αγώνα της Κυριακής!

Graham Jarvis

Ήταν μια μεγάλη αναμονή, αλλά ο νικητής του αγώνα του 2019 Graham Jarvis (Jarvis Racing Team) κατάφερε επιτέλους να φορέσει αυτό το πολυπόθητο #1 στην μοτοσυκλέτα του για το Red Bull Erzbergrodeo. Ήταν ο πρώτος αναβάτης που ξεκίνησε σήμερα το πρωί, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος έκανε μια σταθερή πορεία για να κάτσει προσωρινά στην 24η θέση. Με το Red Bull Erzbergrodeo της Κυριακής και μέσα στους 50 αναβάτες της πρώτης σειράς, θα κοιμηθεί χαρούμενος απόψε. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο πρωτάρης της Red Bull Erzbergrodeo, Kaliub Russell, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο βουνό την Παρασκευή. Μια συντομότερη διαδρομή από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, ο αναβάτης FMF KTM Factory Racing και πρωταθλητής πολλαπλών τίτλων AMA GNCC σταμάτησε το ρολόι σε επτά λεπτά και 11 δευτερόλεπτα.

Kaliub Russell

Ωστόσο, ο Πολωνός Dominik Olszowy (GASGAS) έχασε την πρώτη θέση για λιγότερο από το ένα δέκατο του δευτερολέπτου και θα χτυπήσει για τον Russell στο αυριανό σερί. Άλλα τρία δευτερόλεπτα πίσω, ο Νοτιοαφρικανός Kyle Flanagan (KTM) συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα. Ο Manuel Lettenbichler της Red Bull KTM Factory Racing σημείωσε τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο, με τον Billy Bolt της Husqvarna Factory Racing έκτο. Ο Matthew Green της Rigo Racing ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στην Junior, κατακτώντας την ένατη στη γενική. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι 10 κορυφαίοι χρόνοι ήταν απίστευτα οριακοί, με μόνο ένα δευτερόλεπτο να χωρίζει τον Bolt στην πέμπτη θέση και τον Wade Young της Sherco Factory Racing στη δέκατη.

David Knight

Ο δύο φορές νικητής του Red Bull Erzbergrodeo, David Knight, αγωνίζεται το 2022. Πέτυχε την 12η θέση, ενώ ο πέντε φορές νικητής του Red Bull Erzbergrodeo Taddy Blazusiak (GASGAS) επιστρέφει από τραυματισμό στην 14η θέση. Καλή προσπάθεια από τον Pol Ο Tarres που έφερε τη Yamaha Tenere των 700 κυβικών του σε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην 47η θέση. Η Sandra Gomez (GASGAS) παρατάσσεται στη τρίτη σειρά με χρόνο αρκετά γρήγορο για την 101η θέση, ενώ ο θρύλος του σκι Marcel Hirscher (Husqvarna) είναι 123ος.

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...