H KTM ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ RALLY REPLICA 450 TOY 2023

Η KTM ανακοίνωσε το 2023 450 Rally Replica, το αγωνιστικό όπλο ράλι-raid που παρουσίασαν οι ιδιώτες αναβάτες Mason Klein, Bradley Cox και Benjamin Melot. Για πολλά χρόνια, η έκδοση πελάτη των εργοστασιακών μοτοσυκλετών rally KTM ήταν το μέσο με το οποίο τόσοι πολλοί ιδιώτες μπορούν να αγωνιστούν στη μεγαλύτερη διοργάνωση rally στον κόσμο, όπως το Dakar.

Όπως λέει η KTM, τα διδάγματα που αντλήθηκαν από την επιτυχία στο Rally Dakar και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally Cross-Country FIM τροφοδοτούνται απευθείας σε αυτή τη μοτοσυκλέτα. «Αφιλτράριστη και εκλεπτυσμένη τεχνολογία» την χαρακτηρίζουν και αν κοιτάξετε τα αποτελέσματα αναβατών όπως ο Mason Klein και ο Bradley Cox τους τελευταίους 12 μήνες και του Skyler Howes τις προηγούμενες σεζόν πριν υπογράψει στη Husqvarna, είναι δύσκολο να την αμφισβητήσετε. Αν και, φυσικά, οι εργοστασιακές μοτοσυκλέτες μπορεί να έχουν διαφορές, η πραγματικότητα είναι ότι είναι ουσιαστικά ίδιες και οι αναβάτες θα σας πουν ότι τα επίπεδα απόδοσής τους είναι σχεδόν ίδια. Αυτή η μοτοσυκλέτα έχει σχεδιαστεί για αγώνες πολλαπλών σταδίων cross-country και τα αποτελέσματα των ιδιωτών αναβατών μιλούν από μόνα τους.

Από τα κοινά εξαρτήματα είναι η ανάρτηση WP XACT PRO, ο μονοκύλινδρος κινητήρας 450 cc SOHC, το σύστημα εξάτμισης Akrapovic και φυσικά το κύριο πλαίσιο, τα πλαστικά και οι δεξαμενές καυσίμου.

Το κιβώτιο ταχυτήτων Pankl είναι των ίδιων προδιαγραφών με αυτό που χρησιμοποιεί η Red Bull KTM Factory Racing και το πλαίσιο από χάλυβα χρωμίου-μολύβδου προέρχεται επίσης απευθείας από τις προδιαγραφές της αγωνιστικής ομάδας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά 2023 KTM 450 Rally Replica:
– Μοντέλο περιορισμένης έκδοσης
– Κινητήρας 450cc SOHC με ψεκασμό καυσίμου
– Πλαίσιο σχεδιασμένο για αγώνες
– WP XACT PRO 48mm [Cone Valve]
– Πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ WP XACT PRO
– Σύστημα εξάτμισης Akrapovic
– Διατίθεται μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων

4030 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
WORLDS FIRST – ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ LOOP ΜΕ ΒΜΧ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΝΤΑΒΟΥΤΙΑΝ

World's First: Το μεγαλύτερο Full Loop με BMX από τον Γιώργο Νταβουτιάν - Ο Γιώργος...